Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

ΧΑΛΚΙΔΑ: Γίνονται προσπάθειες η ομάδα να συμμετέχει σε πολύ μεγαλύτερη κατηγορία


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Χαλκίδας με την οποία τονίζει ότι η ομάδα τους παρά τον υποβιβασμό της στην Γ' Εθνική συνεχίζει να έχει σφυγμό ενώ τονίζει ότι γίνονται προσπάθειες η ομάδα να μην συμμετέχει στην Γ΄Εθνική αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Η Ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , μετά απο μια πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά , στην οποία συνάντησε παρά πολλά προβλήματα , αγωνιστικά και οικονομικά κυρίως, αφού πάλεψε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική , τελικά δεν τα κατάφερε , και ηττήθηκε στον ΔΟΥΚΑ , και υποβιβάστηκε στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Αυτό το μήνυμα , δεν είναι όμως το ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ , για την ομάδα μπάσκετ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Στις επόμενες ημέρες , θα υπάρξουν εξελίξεις , ανακοινώσεις , Δελτία και ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ τύπου , και για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε , με αναφορά σε πολλές λεπτομέρειες , και αιτίες της "πτώσης" με σημεία αναφοράς και πρόσωπα και καταστάσεις , αλλά ...

θα υπάρξουν και ανακοινώσεις , για την προσπάθεια που καταβάλουν κάποιοι απο τους διοικούντες της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , για να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ η ομάδα μας στην Γ΄Εθνική αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κατηγορία.

Εκτός αυτού η ομάδα μας είναι αυτήν την περίοδο σε πλήρη κινητικότητα , αφού και οι τέσσερις ομάδες των ΥΠΟΔΟΜΩΝ μας , ΠΑΙΔΙΚΟ -ΕΦΗΒΙΚΟ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ , συμμετέχουν όλες στους αγώνες των προκριματικών που διεξάγονται στην ΑΘΗΝΑ , για να κερδίσουν την συμμετοχή τους στην τελική εξάδα των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

Θα επανέλθουμε σύντομα , με νέα γιατί ο "σφυγμός" του μπάσκετ υπάρχει ακόμη στην πόλη μας !!!!
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου