Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

ΙΣΠΑΝΙΑ:Γλυκοκοιτάζει Τουπάν η Σεβίλλη!

              Η Σεβίλλη αν μη τι άλλο δείχνει αποφασισμένη να κάνει το βήμα παραπάνω στη φετινή Liga Endesa.Κινούμενη σε αυτόν τον γνώμονα λοιπόν, η μεταγραφική της λίστα εκτός από έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες, περιλαμβάνει και φέρελπις νέους.
    Ένας από αυτούς είναι και ο Άξελ Τουπάν.Ο ελπιδοφόρος forward έχει αποκομίσει πλούσιες παραστάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα και από την Euroleague.Αναμφίβολα, η ηλικία του(22 χρονών) και τα διαπιστευτήριά του στο ανώτατο επίπεδο, τον καθιστούν ως ένα σπουδαίο prospect.
    Προς επίρρωσιν των λεγόμενών μου, με τη φανέλα του Στρασβούργου μέτρησε μέσο όρο για το εγχώριο πρωτάθλημα 6,9 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα, ενώ για την πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση κατέγραψε 2,5 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 10 αγώνες.
   Όμως, για να επιτευχθεί η συμφωνία θα πρέπει οι Σεβιγιάνοι να καταβάλλουν την ρήτρα αποδέσμευσής του.Αν πραγματικά βέβαια, θέλουν να δώσουν τόπο στα νιάτα στο έμψυχο δυναμικό τους και παράλληλα να μετουσιώσουν ένα ακατέργαστο διαμάντι σε παίκτη πρώτης γραμμής.

    Μπούτσικος Δημήτρης
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου