Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Ξεκίνημα με φιλοδοξίες

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Αγρινίου για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας και στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
«Οι φιλοδοξίες μας για φέτος είναι πολλές. Είμαστε βέβαιοι ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα μπουν όλες οι βάσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη, με καλή φυσική κατάσταση και με διάθεση να παίξει ελκυστικό μπάσκετ. Τη προσεχή σεζόν θέλουμε να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ενασχόληση με αυτό από πολλά νέα παιδιά.
Η φετινή χρονιά έχει μια ιδιαιτερότητα. Στον όμιλό μας θα βρίσκονται ως συνοδοιπόροι δυο ακόμη ομάδες του Νομού μας, ο Αίολος Αστακού και ο ΑΟ Βόνιτσας. Η συνύπαρξη των τριών αυτών ομάδων αποτελεί απο μόνη της διαφήμιση για τα μπασκετικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας.
Θέλουμε φέτος τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων της καλαθοσφαίρισης. Το κλειστό πρέπει σε κάθε εντός έδρας αγώνα να είναι πραγματική έδρα και να δίνει ώθηση στην ομάδας μας, κινούμενοι ΌΛΟΙ μας πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια.
Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφόρησαν και η κίνησή τους εντείνεται.
Ελάτε κοντά μας....ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας..να γίνουμε ο 6ος παίκτης......
Μια ομάδα – Ένας παλμός – ΑΟ Αγρινίου
Πληροφορίες για τα διαρκείας: Περικλής Γερμανός 6944153633
Παναγιώτης Ψυλλιάς 6977689951»


Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου