Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

ΒΟΣΝΙΑ: Σοκ με Κούπερ!

Ξαφνικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και το τεχνικό του επιτελείο, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν απρόσμενο πονοκέφαλο. 
Ο λόγος για τον D.J Cooper, που ταλαιπωρείται από κάταγμα κόπωσης στον πέμπτο μετατάρσιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα ενισχύσει το εθνικό συγκρότημα της Βοσνίας στα προκριματικά για την πολυθότητη πρόκριση στο επικείμενο Eurobasket.
Το πρόβλημα προϋπήρχε, όταν ακόμη ο 23χρονος πολλά υποσχόμενος playmaker αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ.Όμως, δεν αντιμετωπίστηκε με την δέουσα προσοχή και τα σπασμένα πληρώνει η εθνική ομάδα της Βοσνίας.
Συγκεκριμένα, θα στερηθεί τον βασικό της πυλώνα. Ο Ιβάνοβιτς διαμόρφωνε τον αγωνιστικό άξονα με βάση την επιρροή του Κούπερ, μέχρι η ατυχία να του χτυπήσει την πόρτα. Η εγκεφαλικότητα και η αντίληψη του παιχνιδιού είναι στοιχεία δυσεύρετα, με αποτέλεσμα ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Βοσνίας να τρέχει και να μην προλαβαίνει. Απόντος Κούπερ, τα υπόλοιπα guards θα κληθούν να αναπληρώσουν επάξια το κενό του και η λύση θα βρεθεί εκ των έσω.
Το μαγικό χαρτάκι της πρόκρισης είναι ο απώτερος σκοπός.Ο χρόνος είναι περιορισμένος και εξελίξεις αναμένονται σύντομα.Με ή χωρίς Κούπερ, ο στόχος έχει τεθεί.Πρόκριση και τίποτα λιγότερο!


Μπούτσικος Δημήτρης
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου