Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ: «Είμαι έτοιμος»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε πως είναι έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν φέτος στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού παίκτη στην εφημερίδα «Πράσινη»:
Για τη χρονιά που έρχεται με τον Παναθηναϊκό: «Οι προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό με έχουν αλλάξει τελείως. Και ο τρόπος που παίζω είναι διαφορετικός, αλλά και ο τρόπος που συμπεριφέρομαι εκτός γηπέδου. Προσπαθώ κάθε φορά να δίνω το καλύτερο που μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την προετοιμασία του Παναθηναϊκού κι ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω αν νιώθω έτοιμος ακόμη, αλλά είναι σίγουρο πως είμαι πιο έτοιμος από άλλες χρονιές. Πρέπει να βελτιώσω πολλά στο παιχνίδι μου, θέλω πολλή δουλειά, αλλά νιώθω βελτιωμένος. Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα παλέψω να ανταποκριθώ στην επόμενη πρόκληση».
Για το ρόλο του ηγέτη που είχε με την Εφήβων: «Είμαστε μικροί ακόμη για να χαρακτηριζόμαστε έτσι, γιατί τώρα χτίζουμε την προσωπικότητά μας. Θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος παίκτης, ώστε να μπορέσω να σταθώ στον Παναθηναϊκό, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος με μεγάλες προσδοκίες. Ελπίζω να φανώ έτοιμος την κατάλληλη στιγμή, γιατί στο μπάσκετ δεν σου δίνονται πολλές ευκαιρίες».
Για τον απολογισμό με τις «μικρές» Εθνικές: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε τέτοιες διοργανώσεις και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό, αλλά η ήττα από τη Σερβία μάς άφησε στο μικρό τελικό κι εκεί χάσαμε από την Κροατία που κατά τη γνώμη μου ήταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Πάντως και η τέταρτη θέση είναι μεγάλη επιτυχία. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση, αλλά και ο λίγος χρόνος που είχαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μετά την ήττα από την Αυστραλία στους '16' χάσαμε το κίνητρο».


Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου