Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

ΑΡΗΣ: Εγγυητής η ΕΟΚ για να κάνει μεταγραφές!

Εγινε και αυτό! Η Ελληνική Ομοσπονδία θα εγγυάται ότι θα παρακολουθεί την ομαλή πορεία των διακανονισμών που πέτυχε η ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της,
Μέσα από συνεχείς, επιπλέον, επαφές που είχε με τους ιθύνοντες του Αρη, η ΕΟΚ ζήτησε εγγράφως το αίτημα της FIBA για αποστολή επιστολής με την οποία η Ελληνική Ομοσπονδία θα εγγυάται ότι θα παρακολουθεί την ομαλή πορεία των διακανονισμών που πέτυχε η ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της, ώστε να αρθεί το απαγορευτικό στις μεταγραφές που έχει από το 2012. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα στείλει στις 19/8 εγγράφως το αίτημά της και η ΕΟΚ, στην πορεία, θα της στείλει πίσω τη σχετική επιστολή.
Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, η κίνηση ακολούθως της ΚΑΕ Αρης θα είναι να καταθέσει τα χρήματα της προκαταβολής στο λογαριασμό του Άαρον Μάιλς, προκειμένου η FIBA να ανάψει το «πράσινο φως» για την άρση του απαγορευτικού.
Συναντήσεις με τον Αντώνη Ασημακόπουλο και τον Κώστα Χαρίση, με αντικείμενο συζήτησης το μέλλον τους στην ομάδα, είχαν οι διοικούντες την ΚΑΕ Αρης. Σημείο επαφής δε βρέθηκε με τον πρώτο, σε ότι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, με συνέπεια να οδηγηθούν οι δύο πλευρές σε απόφαση «διαζυγίου». 
Τέθηκε, αντίθετα, στον δεύτερο το ενδεχόμενο τερματισμού της δέσμευσής του με το σύλλογο (σ.σ. έχει συμβόλαιο για τη νέα περίοδο), χωρίς να βρεθεί κοινός τόπος αναφοράς μεταξύ τους. Αναμένεται να υπάρξει τις προσεχείς ημέρες εκ νέου επαφή μαζί του προκειμένου «Να βρεθεί λύση προς το συμφέρον της ομάδας», όπως τονίζεται από τους «κίτρινους».Πηγή: sportrikala.gr
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου