Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Ξεκίνησε με όνειρα


Την προετοιμασία του ξεκίνησε ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος θα μεταβεί την ερχόμενη Δευτέρα (25/8) στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Η νέα σεζόν, που φέρνει την «πρόκληση» της Β΄ Εθνικής, ξεκίνησε για την ανδρική ομάδα του Προμηθέα τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στα γήπεδα του Πανεπιστημίου Πατρών (κλειστό γυμναστήριο και στίβος του ανοιχτού) με εμφανή τη διάθεση για σκληρή δουλειά από όλους, ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που ακολουθεί.

Το παρόν δίνουν καθημερινά τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Προμηθέα: (Βλάντο Πέτροβιτς, Νίκος Πέττας, Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος και Δημήτρης Κατιάκος) όσο και τα παλαιότερα μέλη της ομάδας: (Ντιμπ, Γιαννικόπουλος, Πετρόπουλος, Χαμηλός, Νικολάου, Τασόπουλος, Μαναβόπουλος, Σουφλιάς, Λάππας), αλλά και οι ταλαντούχοι νέοι αθλητές του συλλόγου Κυριλής, Κανελλόπουλος, Μαλτέζος, Σερέτης, Σακελλαρόπουλος.

Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι διπλές, ενώ από Δευτέρα η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα γίνει το κύριο μέρος της προετοιμασίας.


Οι προπονήσεις γίνονται υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας Μάκη Γιατρά και των βοηθών του Χρήστου Μήλα, Λουκά Λεονάρδου, καθώς, βέβαια, και του γυμναστή Γιώργου Τάνταρου, ενώ το παρόν δίνει και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Παναγιώτης Χαλκιόπουλος.

Να σημειωθεί πως η ανεπίσημη «πρώτη» της ομάδας έγινε την Κυριακή 17 Αυγούστου στον Ξενώνα του Ιδρύματος Δημητρίου & Λιλής Σταυροπούλου όπου και έγινε μια συνοπτική παρουσίαση του συλλόγου (ιστορία, τμημάτα, δομή, στόχοι, όραμα) παρουσία παικτών, τεχνικού επιτελείου, ιατρικού επιτελείου, μελών της διοίκησης και κάποιων αθλητών από το «ΝΟΥΣ», ενώ, κατά τα ειωθότα, η πρώτη αυτή συνάντηση και γνωριμία με τα νέα μέλη της οικογένειας του συλλόγου ολοκληρώθηκε με δείπνο σε μαγαζί της Πάτρας».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου