Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

ΙΣΠΑΝΙΑ: Διπλό χτύπημα η Χιπουσκόα

Φόρα για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι έχει πάρει η Χιπουσκόα και δεν λέει να σταματήσει. Ο τελευταίος που υπέκυψε στην "πολιορκία" της, δεν είναι άλλος, παρά ένας παλιός μας γνώριμος.
Ο Τζάρεντ Τζόρνταν, ύστερα από τη θητεία του στο Κολοσσού Ρόδου, ωρίμασε και εξελίχθηκε σημαντικά, όντας καταλυτικός στην περσινή εκπληκτική χρονιά της Βόννης. Οι πληθωρικές εμφανίσεις του, αποτέλεσαν αρωγό για την άμεση προαγωγή του στο στρατόπεδο της Μπάμπεργκ.
Η Χιπουσκόα διέκρινε εύστοχα άκρως ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι του, τον έκανε δικό της με συνοπτικές διαδικασίες και του παρέδωσε τα "κλειδιά" της ομάδας.
Δεν θα μπορούσε όμως ως είθισται, να μην του εξασφαλίσει πρόωρα τον ακρογωνιαίο λίθο κάτω από το καλάθι, με τον οποίο θα κάνουν "παπάδες" μαζί. Τούτη τη φορά, δεν προχώρησε σε μία μεταγραφή, αλλά σε μία απαραίτητη ανανέωση.
Ως εκ τούτου, ανανέωσε το συμβόλαιο του Ντέιβιντ Ντόμπλας για 1+1 χρόνο και συμπλήρωσε ιδανικά την γραμμή πυρός της. Τζόρνταν και Ντόμπλας βάζουν πλώρη για σπουδαία πράγματα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ως ξάγρυπνοι φύλακες των πυλών του Σαν Σεμπαστιάν!


Μπούτσικος Δημήτρης
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου