Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΣΚΑΗ: Θωρακίστηκε και κοιτάζει ψηλά

Η εξασφάλιση της παραμονής ήρθε δύσκολα την τελευταία διετία για τον Πανηλειακό, που φέτος φιλοδοξεί να ανέβει επίπεδο, όπως μαρτυρούν και οι κινήσεις του... Με μπροστάρη τον Νίκο Συναδινό, ο οποίος αναλαμβάνει και χρέη προπονητή, οι Πυργιώτες ενισχύθηκαν σε όλους τους τομείς και κοιτάζουν ψηλά.

  • Ο Γιώργος Μπεκρής αποκτήθηκε από τον Ίφιτο Πύργου για να γίνει το... βαρύ πυροβολικό της ηλειακής ομάδας. Διαθέτει εξαιρετικό μακρινό σουτ και ευχέρεια στο σκοράρισμα, όντας έτοιμος να κάνει τη διαφορά στην περιφερειακή γραμμή του Νίκου Συναδινού.
  • Ο Παναγιώτης Γιωτόπουλος ήρθε από την Πάτρα για να δώσει λύσεις σε όλους τους τομείς, καθώς πρόκειται για πολυεργαλείο. Η εμπειρία του είναι μεγάλη, καθώς και ο δυναμισμός που εκπέμπει στο παιχνίδι του.
  • Ο Νίκος Γεωργακάκος είναι πολύπειρος και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες. Έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα καλάθια τόσο στο set παιχνίδι, όσο και στο transition, ενώ η δύναμή του αποτελεί σημαντικό όπλο για οποιαδήποτε ομάδα της Α1 ΕΣΚΑΗ.
  • Ο Πέτρος Σκούφης αποτελεί τον ιδανικό "μικρό", ο οποίος θα πάρει υψηλό χρόνο συμμετοχής και θα βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Παρότι είναι μόλις 16 ετών έχει πάρει αρκετές συμμετοχές στον Ίφιτο και είναι έτοιμος να μπει στα "βαθιά".
  • Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος αποκτήθηκε επίσης από τον Ίφιτο Πύργου. Είναι 17 ετών, αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ και θα δώσει "μάχη" για να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Από το περσινό ρόστερ παρέμεινε ο ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Κιούφης, παρά τις σημαντικές προτάσεις που είχε στα χέρια του, καθώς και οι πολύπειροι Κώστας Μπακόπουλος, Σάκης & Μπάμπης Κωνσταντόπουλος, Λάμπρος Παπαγιάννης και Αλέξανδρος Κοντάρης.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου