Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ: «Μπορούμε ακόμη καλύτερα»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φώτης Κατσικάρης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Σεβίλλη δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του τουρνουά η Εθνική θα πλησιάζει στο επίπεδο που τη θέλει: 
«Μία διαφορετική φιλοσοφία θέλει χρόνο. Η αφομοίωση από τα παιδιά ήταν εκπληκτική, γιατί όσο και να θέλει ο προπονητής να βάλει κάτι αν δεν το καταλάβουν και δεν το εφαρμόσουν οι παίκτες δεν γίνεται τίποτα. Η ομάδα έχει αφομοιώσει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτό που ζητάμε. Είμαι απαιτητικός γιατί ξέρω πως μπορούμε ακόμη καλύτερα».
Όσον αφορά το απολογιστικό κομμάτι των τριών αγώνων, τόνισε: «Και στα τρία παιχνίδια κάναμε πολλή καλή δουλειά στο κομμάτι της προετοιμασίας, στην άμυνα και στην επίθεση όπου έχουμε περιθώρια βελτίωσης και για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά και μαζί μ΄ αυτό να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Έχουμε καταφέρει όταν τελειώνει ένα παιχνίδι να αλλάζουμε το τσιπ και να σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε μία τέτοια διοργάνωση, είτε κάνουμε μια μεγάλη νίκη είτε δεν παίζουμε καλά ή όταν θα έρθουν κάποιες ήττες. Η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων είναι από τα κλειδιά για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό». 
Για το παιχνίδι με την Κροατία είπε: «Έχουν ψηλά γκαρντ με δυνατότητα να πάνε στο χαμηλό ποστ, έχουν δυνατή φροντ λάιν σε ύψος και ταλέντο. Το ματς στο Πο θα μας βοηθήσει σαν εμπειρία, αλλά κι εμείς ήμασταν διαφορετικοί τότε όπως κι αυτοί. Θα είναι μια διαφορετική κατάσταση την Τετάρτη. Εμείς αφοσιωνόμαστε στο κομμάτι του σκάουτινγκ, θα επικεντρωθούμε στα όπλα της Κροατίας και είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου είναι πολύ συγκεντρωμένοι και είναι πολύ καλοί δέκτες. Θα προετοιμαστούμε καλά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση εστιάζοντας στις αδυναμίες που έχουν οι Κροάτες». 
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου