Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ: Ικανοποιημένος ο Νίκος Γκάλης


To πρώτο τουρνουά "Nick Galis Cup" έφθασε στο τέλος του. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΚΑΕ ΆΡΗΣ, στην οργανωτική επιτροπή αλλά και στις ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά.
Νομίζω ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και όσοι το παρακολούθησαν από την τηλεόραση είδαν ένα όμορφο θέαμα και παιχνίδια αμφίρροπα από αυτά που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Το ευτύχημα είναι ότι ο ΆΡΗΣ με μια νέα ομάδα και σαφώς με το πιο μικρό μπάτζετ από τις τέσσερις ομάδες κέρδισε το τρόπαιο αλλά κυρίως έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Με σωστή δουλειά και βλέποντας ένα - ένα τα παιχνίδια των επίσημων διοργανώσεων μπορεί στο τέλος της χρονιάς να φθάσει στην κατάκτηση των στόχων που θα βάλλουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία.
Η παρουσία του κόσμου ήταν την δεύτερη μέρα πιο μαζική και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εξαιρετική. Περιμένω από τον κόσμο του ΆΡΗ τώρα που είδε και την ομάδα να δείχνει καλή εικόνα να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας. Μπορεί να έχουν πουληθεί μέχρι τώρα περισσότερα από 1.000 αλλά ο στόχος των 3.000 παραμένει. Ας βοηθήσουμε όλοι στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας που γίνεται και πρέπει για το καλό του ΆΡΗ μας να πετύχει.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου