Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΝΚ: Απέκτησε Ντάνου - Χαλικιά

Την απόκτηση των Νατάσα Ντάνου και Κατερίνα Χαλικιά ανακοίνωσε τη Δευτέρα η γυναικεία ομάδα της Κηφισιάς. Οι δυο παίκτριες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια συνεργασίας και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:
«Τις πολύ έμπειρες μπασκετμπολίστες, Νατάσα Ντάνου και Κατερίνα Χαλικιά απέκτησε η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς, ύστερα από μεγάλες προσπάθειες του ΔΣ και ιδιαίτερα του προέδρου της.
Έτσι ο προπονητής Δημήτρης Σκαρλάτος θα μπορεί να ''χτίσει'' την ομάδα γύρω από αυτές και οι νεαρότερες παίκτριες - και προ πάντων οι Νεάνιδες - θα έχουν ένα ιδανικό πρότυπο. Εξάλλου η μακρόχρονη μπασκετική διαδρομή των δύο έμπειρων παικτριών το εγγυάται: εθνικές ομάδες, πρωταθλήματα Α1 κ.λ.π. Να υπενθυμίσουμε εδώ τη νέα προσπάθεια που κάνει η ΑΕΝΚ να δημιουργήσει μια ομάδα σε νέα πρότυπα (με έμπειρες και νεαρές παίχτριες μαζί), μετά από τον περυσινό υποβιβασμό της από την Α2. Οι παίκτριες δήλωσαν ότι τους άρεσε κατ' αρχήν το οικογενειακό κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα.
Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού ένα από τα συνθήματα της ομάδας είναι το  ΑΕΝΚ: ΜΙ Α ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου