Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΚΑΣΟΛ: «Όλοι φταίμε για την αποτυχία»

Οι Πάου και Μαρκ Γκασόλ παραβρέθηκαν σε συνέδριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Βαρκελώνης, όπου παρουσίασαν το κοινωφελές τους ίδρυμα «Gasol Foundation», με τον αστέρα των «φούριας ρόχας» και των Σικάγο Μπουλς να παίρνει θέση μία μέρα μετά την παραίτηση του Χουάν Αντόνιο Ορένγκα από το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.
Ο Πάου Γκασόλ αποδέχθηκε την απόφαση του Ορένγκα, αλλά τον υπερασπίστηκε όσον αφορά το πρόωρο τέλος της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργάνωσε, τονίζοντας ότι η αποτυχία είναι υπόθεση όλων και δεν είναι δίκαιο να φορτώνεται ο προπονητής τον αποκλεισμό.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε την απόφαση του κόουτς», είπε αρχικά ο Γκασόλ και συνέχισε: «Δεν έχει να κάνει με τους παίκτες της εθνικής ομάδας, είναι μια απόφαση αυστηρώς προσωπική και δεν ξέρουμε αν σχετίζεται με οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι ώρα να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Επίσης, δεν θα χάναμε από τη Γαλλία αν υπήρχε μόνο ένας υπεύθυνος! Αυτή η αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι υπόθεση όλων μας! Στο μπάσκετ, και γενικώς στον αθλητισμό, σχεδόν πάντα φταίει ο προπονητής για τις αποτυχίες. Αυτό δεν είναι πάντα δίκαιο».
Αναφερόμενος στο μέλλον της Εθνικής Ισπανίας, δήλωσε: «Δεν έχουμε εμείς την τελευταία λέξη όσον αφορά τον νέο προπονητή της εθνικής ομάδας. Πλέον εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο Σικάγο κι ο Μαρκ στο Μέμφις. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν αξίζει να κοιτάμε στο παρελθόν. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι».
Τέλος, μιλώντας για την πιθανότητα να βρεθεί στον πάγκο μίας ομάδας ως πρώτος προπονητής, δήλωσε: «Δεν μπορώ να με φανταστώ ως προπονητή, αλλά δεν το αποκλείω! Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Δεν το αποκλείω όμως για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω πολύ πιθανό».


Πηγή: novasports.gr
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου