Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «Φτιάχνουμε ομάδα για έναν χρόνο, όχι για ένα παιχνίδι»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει ότι το πλάνο του συλλόγου είναι για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι. Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε:
«Το παιχνίδι συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θα παίξουμε ένα λιγότερο φιλικό. Χτίζουμε ομάδα για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι».
«Ξεκινάμε μια σεζόν εντελώς διαφορετική. Πέρσι δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα. Αναγκαστήκαμε για διάφορους λόγους να αλλάξουμε παίκτες Κάποιοι έπαιξαν καλά και κάποιοι όχι. Αλλά φέτος το έργο μας ήταν πιο εύκολο. Πήραμε μόλις τρεις παίκτες που είναι έμπειροι και τον Μουράτο που είναι για το μέλλον. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε λίγο τύχη για να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Η επιλογή των παικτών έγινε για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία. Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι έμπειροι, ποιοτικοί και καλοί χαρακτήρες».

Ο Οθέλο Χάντερ, από την πλευρά του χαρακτήρισε μια μεγάλη ευκαιρία αυτή που του δίνει ο Ολυμπιακός: «Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα που είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω παίξει στην Ευρωλίγκα με τη Σιένα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω κι εδώ. Ήρθα εδώ για να νικήσω και να αποδείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου