Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: "Να είστε όλοι εκεί"

Ο Κόροιβος ετοιμάζεται για το ιστορικό παιχνίδι με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο, ενώ παράλληλα καλωσορίζει την Βασίλισσα.
Η ανακοίνωση:
"Οι κόποι και οι συντονισμένες προσπάθειες ετών έπιασαν τόπο... Ο Κόροιβος είναι πλέον στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και η Ηλεία ετοιμάζεται φέτος να ζήσει πρωτόγνωρες, μαγικές στιγμές.
Ο πήχης, πλέον, έχει ανέβει. Η ΣΚΡΑΤΣ Basket League έχει υψηλές απαιτήσεις και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο της Ηλείας να στείλει ξανά μήνυμα σε όλη την Ελλάδα πως αξίζει μια θέση στα μεγάλα σαλόνια. Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα γραφτεί η πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού του νομού (μέχρι την επόμενη). Ο Κόροιβος υποδέχεται στις πέντε το απόγευμα την ΑΕΚ, στον πρώτο του αγώνα στην Α1 και το κλειστό δεν νοείται να έχει κενά καθίσματα. Όλα αυτά τα χρόνια στηρίζετε με συνέπεια την προσπάθειά μας και μαζί έχουμε κάνει το αδύνατο να γίνεται δυνατό. Το ανέφικτο να λαμβάνει σάρκα και οστά. Δώστε παλμό και δύναμη, στηρίζοντας τον Χάρη Μαρκόπουλο και την ομάδα μας, μέσα σε κόσμια, αθλητικά πλαίσια, σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που γίνεται. Η παρουσία σας είναι καταλυτικής σημασίας και ευελπιστούμε μετά το τέλος του αγώνα να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί μια ιστορικής σημασίας νίκη.
Η ΚΑΕ Κόροιβος καλωσορίζει και πάλι την μεγάλη ΑΕΚ στον Ολυμπιακό Νομό, της εύχεται να ξαναβρεί τη δόξα του παρελθόντος της και δεσμεύεται για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στα μέλη της αποστολής της, όπως κάνει τόσα χρόνια με όσες ομάδες έρχονται στην Αμαλιάδα".
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου