Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας"

Ο Χάρης Μαρκόπουλος έδωσε το στίγμα του μετά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρας, τονίζοντας:
«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας για το Ελληνικό πρωτάθλημα θέλαμε να δούμε σήμερα τις δυνάμεις μας και να δούμε το διάστημα αυτό των 5-6 ημερών που δουλέψαμε, τι έχουμε κάνει… επίσης προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια νέα παιδιά μέσα στην ομάδα, ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό.
Είχαμε ένα πολύ μεγάλο κενό στην 2η περίοδο που δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πάρει μια διαφορά. Το δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά νομίζω τα πολλά λάθη, τα οποία είναι αδικαιολόγητα μας κόστισαν και δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερο το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας μάς κέρδισε δίκαια, συγχαρητήρια και καλή χρονιά σε όλους», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Κοροίβου Αμαλίαδας, ενώ για το αν δούμε μια διαφορετική εικόνα απέναντι στην ΑΕΚ λόγω της έλλειψης του Ντέιβις, είπε πως «κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιδιομορφία. Το να κατεβάζεις μια ομάδα σαν την Πάτρα στους 65 πόντους , όταν στα φιλικά σκοράρουν από 80 και πάνω νομίζω είναι θετικό. Πρέπει να δούμε την αμυντική μας λειτουργία τι κάναμε λάθος, να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε αυτές τις μέρες να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής.
Είναι λίγο δύσκολο όταν έχουμε ξεκινήσει και ουσιαστικά στις 3 Οκτωβρίου παίξαμε 5Χ5 με ενήλικες παίκτες σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσει να μάθει ο ένας τον άλλον και να βρούμε τα πατήματά μας σαν ομάδα».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου