Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Ολοκληρώθηκε η σύνθεση του αντρικού


Συμπληρώθηκαν και τα τελευταία κομμάτια στο παζλ του Φάνη Αποστολάκη ώστε η ομάδα των βορείων προαστίων όχι μόνο να ανταπεξέλθει αλλά και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ . Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου των Μελισσίων:
«Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει τη σύνθεση της ανδρικής ομάδας και καλωσορίζει όλους τους νέους καλαθοσφαιριστές στην οικογένεια των Μελισσίων. Συγκεκριμένα, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Νίκο Ζεγκίνογλου (από ΑΕΚ), Βαγγέλη Δήμο (από ΓΣ Κύμης), Θοδωρή Υφαντή (από Κορωπί), Αντώνη Μωραίτη (από ΓΣ Χαλάνδρι), Σάκη Κουτσώνα (από ΦΕΑ) και Αλέξανδρο Στεφάνου (U22) (από Μαρούσι).
Στην ομάδα παρέμειναν οι Νίκος Σιλιτζίρης, Άγγελος Γκατζούλης (U22), Γιώργος Πέτρου (U22), Γιώργος Ζερβός, Σταύρος Αποστόλου, Μάριος Νίκολι (U22), Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Θανάσης Κοντός (U22), Αλέξανδρος Νεοφύτου (U22).
Ξεκινάμε τη φετινή χρονιά με μεγάλη πίστη και αισιοδοξία για μια ανταγωνιστική πορεία, συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε με συνέπεια το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέους και φιλόδοξους αθλητές. Στα πλαίσια αυτά ο ΚΑΟ Μελισσίων δημιούργησε φέτος και ομάδα νέων U22 η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ.
Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τους αθλητές Σπύρο Παπαδόπουλο, Χρήστο Τσελεμπή, Δημήτρη Ρώσση, Γιάννη Μαυράκη, Γιάννη Μαυροειδάκο και Πέτρο Κουφολάμπρο, για την προσφορά τους στην περσινή επιτυχημένη χρονιά και τους εύχεται μια νέα χρονιά με δύναμη και υγεία στις νέες τους ομάδες».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου