Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Ξεκινάει προπώληση για ΑΕΚ

Ο Κόροιβος αντιμετωπίζει απόψε τον Απόλλωνα Πατρών, όμως η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι ενάντια στην ΑΕΚ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Ο Κόροιβος ετοιμάζεται την Κυριακή (12/10) να υποδεχθεί την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας, καθώς θα είναι το πρώτο της ομάδας μας στην Basket League ΟΠΑΠ και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του. 
Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, από το πρωί της Πέμπτης θα ξεκινήσει προπώληση στα εξής σημεία: Βιβλιοχώρος (Γρηγόρης Κακολύρης), Κύκλος (Παυλόπουλος Διονύσιος) και Βιβλιοπαιδεία (Πυλαρινός Σάκης).
Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 15 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα κοστίζουν τα μαθητικά (παιδιά έως 18 ετών). Ίδια τιμή (5 ευρώ) θα υπάρχει και στα φοιτητικά, όπου θα πρέπει να γίνεται επίδειξη του πάσου τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου, όσο και κατά την είσοδο του κατόχου στο γήπεδο.
Το όνειρο συνεχίζεται για τον Κόροιβο, που αν συνεχίσει να έχει ανάλογη στήριξη από το ηλειακό κοινό, θα καταφέρει να καθιερωθεί και στα μεγάλα σαλόνια.

Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου