Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τόμιτς μαινόμενος!

Ποιος είδε τον Μίλαν Τόμιτς και δεν τον φοβήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΣΕΦ. Ακόμα και οι... κατσαρίδες του Σταδίου τρόμαξαν από τις φωνές του 41χρονου προπονητή και έφυγαν μακριά από τα αποδυτήρια, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τις εποχές Ιβκοβιτς και Ιωαννίδη!
Ο Τόμιτς ακύρωσε το προγραμματισμένο ρεπό και έδωσε εντολή να γίνει κανονικά προπόνηση, μια μέρα μετά την ντροπιαστική ήττα από την Κηφισιά, που εκτός των άλλων φέρνει σε δύσκολη θέση τους ερυθρόλευκους στη μάχη για την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Και δεν έμεινε μόνο στο πρόγραμμα εντός παρκέ, αυτό ήταν το λιγότερο. Μάζεψε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα.
Οι φωνές του ακούγονταν ακόμα και στο πάρκινγκ του ΣΕΦ και την ίδια στιγμή κανείς παίκτης δεν τόλμησε όχι μόνο να αρθρώσει λέξη, αλλά και να κοιτάξει στα μάτια τον Τόμιτς. Τι θα μπορούσαν να πουν άλλωστε, μετά από τέτοια εμφάνιση. Ο Τόμιτς έθεσε όλη την ομάδα προ των ευθυνών της και ζήτησε άμεση βελτίωση, ώστε να μην υπάρξει ανάλογη εικόνα. Γιατί ήδη ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει φτάσει στα όριά του κι ας βρισκόμαστε ακόμα στον Οκτώβρη.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου