Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

ΛΗΜΝΙΑΤΗΣ: "Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης ο Άρης"

Η ώρα του πρώτου επίσημου τζάμπολ έφτασε για την Κηφισιά η οποία θα αντιμετωπίσει στο Ζηρίνειο το απόγευμα της Πέμπτης τον Άρη, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Η πρόκληση για διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου είναι μεγάλη και όπως εξηγούν στο www.kifissiabc.gr ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης και ο γκαρντ Νίκος Λιακόπουλος, η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο στόχο και να βγάλει το απαραίτητο πάθος στο παρκέ για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώργος Λιμνιάτης: «Αντιμετωπίζουμε τον Άρη που έχει δείξει μέχρι τώρα σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια ότι λειτουργεί σαν ομάδα με όλη την σημασία της λέξης! Όλη η λειτουργία ξεκινάει από το αμυντικό κομμάτι.Πιέζει πολύ καλά την μπάλα, ενώ σε καταστάσεις pick and roll και γενικά μακριά από την μπάλα παίζει πολύ κλειστά προστατεύοντας το καλάθι του και από την άμυνα παίρνουν πολύ ενέργεια για να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, κυνηγάνε πολύ τον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό και έχουν παίκτες με ικανότητα για να τον εκτελέσουν τόσο στα γκαρντ όσο και στους ψηλούς.

Στην επίθεση τους σε οργανωμένη άμυνα πάνε σε μεγάλες επιθέσεις, με πολύ κίνηση και υπομονή από τους παίκτες τους.Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι στην επίθεση καλή κυκλοφορία με σωστές επιλογές ώστε να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να τρέξουν και να ανοίξουμε την άμυνα. Παράλληλα να παίξουμε καλή άμυνα σε παίκτες στους οποίους βασίζεται η επιθετική τους λειτουργία όπως είναι ο Βεζένκοβ, ο Ριντ, ο Γκίκας, ο Τόμας και ο Πάσαλιτς που είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων τους και πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

Νίκος Λιακόπουλος: « Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για μας με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Άρης, ο οποίος είναι πολύ βελτιωμένος και ενισχυμένος σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Το κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας και θέλουμε τη νίκη που θα μας φέρει στα ημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να βγάλουμε πάθος και ενέργεια στο παρκέ και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο».Λημνιάτης και Λιακόπουλος μιλούν για τον Άρη!
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου