Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: "Συγχαρητήρια στον Τόμιτς" (video)


Στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον Μίλαν Τόμιτς για την δουλειά που έκανε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα:

«Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για εμάς. Οι δύσκολες στιγμές είναι για τους νικητές. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Από εδώ και πέρα χρειάζονται πράξεις για να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί όπου ήταν πριν από 1,5 χρόνο. Σίγουρα παίξαμε με μια πάρα πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έδειξε σε όλη την διάρκεια πέρσι και φέτος έχει μεγάλους στόχους. Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη ψυχολογικά. Να δώσω συγχαρητήρια στον Μίλαν (σ.σ. Τόμιτς) για την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Κατόρθωσε να μας τονίσει την ψυχολογία και να σηκωθούμε πάνω μετά από τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε τις τελευταίες ημέρες. Σκοπός είναι να συνεχίσουμε , να έχουμε την υγεία μας, να δουλέψουμε πολύ σκληρά και μοναδική γιατρειά για να ανέβουμε ψυχολογικά και να ξανακερδίσουμε τον κόσμο μας είναι οι νίκες και το καλό μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για αν τα τελευταία έξι δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με την Βαλένθια ξύπνησαν μνήμες από το ΟΑΚΑ:

«Οχι, αν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν στην κορυφή, πρέπει να μην ξανακάνουμε τα λάθη που κάναμε. Υπήρχε στεναχώρια, αλλά μέσα από πολλές συζητήσεις και κουβέντες που κάναμε τις τελευταίες ημέρες, προσπαθήσαμε να ανέβει η ψυχολογία μας και να ξαναγίνουμε μια ομάδα δυνατή, γιατί το μπάσκετ συνεχίζεται, η ζωή προχωράει ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να υπάρχει και θα συνεχίσει να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».


Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου