Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΓΚΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ: "Δύσκολη και πονηρή η Α2"

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του Εθνικού, Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, έδωσε το στίγμα του για το δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Αρκαδικό...

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας:
«Σίγουρα η πορεία μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλή κρίνοντας από τα αποτελέσματα. Η ομάδα μαζεύτηκε από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου έκανε προετοιμασία, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει μια ομάδα και δόξα το Θεό τα βρίσκουμε όλα μπροστά μας, παίρνοντας αποτελέσματα θετικά, έχοντας μόνο μια ήττα και αυτή από τον επίσης πρωτοπόρο Λαύριο. Όλα είναι θετικά, το πρόσημο είναι θετικό και συνεχίζουμε». 

Για τον Αρκαδικό:
«Είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολύ ψηλό δείκτη δυσκολίας. Η ομάδα της Τρίπολης, ο Αρκαδικός, έχει πάρα πολύ έμπειρα παιδιά, έχει πολύ καλό προπονητή. Θεωρώ ότι είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς από την άποψη ότι δεν είναι ένα παιχνίδι παγίδα, ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις, περιμένεις ότι θα δεις πάρα πολύ καλούς παίχτες, με πλάνο. Οφείλεις να είσαι έτοιμος, η συγκέντρωση σου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλή. Θα πάμε κάτω και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, παίζοντας το μπάσκετ που ξέρουμε». 

Για το αν τους έχει αλλάξει τους στόχους τους το πολύ επιτυχημένο ξεκίνημα και αν έχουν στο μυαλό τους την άνοδο:
«Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα της Α2 είναι πολύ δύσκολο, πολύ πονηρό κατά κάποιο τρόπο πρωτάθλημα. Έχουν υπάρξει ομάδες που μπορεί στον πρώτο γύρο να ήταν στα υψηλά πατώματα και λόγω κάποιον ιδιαίτερων συνθηκών στο δεύτερο γύρο να προσπαθούν να παλέψουν για την παραμονή τους. Σίγουρα εμείς θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, είμαστε νεοφώτιστοι αλλά δεν είναι ωραίο να βάζουμε στόχους. Δεν είμαστε μια ομάδα που βάζει ξεκάθαρους στόχους πέρα από την παραμονή. Συνεχίζουμε να παίζουμε μπάσκετ, να κάνουμε δουλειά, να είμαστε υγιείς και ότι είναι να έρθει, θα έρθει».

Για τον κόσμο του Εθνικού:
«Ο κόσμος του Εθνικού φαίνεται ότι ενεργοποιείτε. Σίγουρα η εικόνα του Κερατσινίου στο ματς με την Καβάλα ήταν μια πολύ ωραία εικόνα με πολύ κόσμο. Μας βοηθάει πάρα πολύ, εννοείται ότι τον χρειαζόμαστε δίπλα μας γιατί σου δίνει μια έξτρα ώθηση αν για οποιοδήποτε λόγο μπεις πιο νωθρά σε κάποια παιχνίδια ο κόσμος είναι εκεί και σε ανεβάζει . Σίγουρα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να τον έχουμε κοντά μας, γιατί πραγματικά τον χρειαζόμαστε».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου