Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Οριστική παραίτηση Σορώτου


Την οριστική του αποχώρηση από τον πάγκο του Ηλυσιακού ανακοίνωσε μέσω facebook ο Κώστας Σορώτος, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει γνωστούς δημόσια τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά:

«H αποχώρηση μου από τον Ηλυσιακό είναι πλέον οριστική. Οι λόγοι είναι γνωστοί στους ανθρώπους του συλλόγου και δεν προτίθεμαι να τους κοινοποιήσω. Αυτοί οι 5 μήνες ήταν πολύ δύσκολοι αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά συναρπαστικοί δουλεύοντας με μικρά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο αλλά πάνω από όλα είναι εξαιρετικά παιδιά με ήθος και συναισθήματα. Φεύγω από τον Ηλυσιακό χωρίς κανένα παράπονο από κανέναν αλλά η ζωή πλέον είναι δύσκολη και ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου η στυγνή λογική επικρατεί του συναισθήματος μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τον Βαγγέλη τον Παπαδόπουλο που μαζί σχεδιάσαμε αυτό το τόσο δύσκολο μα και τόσο όμορφο εγχείρημα και που είχαμε μια άψογη συνεργασία. Τον συνεργάτη μου Θοδωρή Καλλιώρα , έναν εξαιρετικό προπονητή και κυρίως έναν εξαιρετικό και αξιοπρεπή άνθρωπο που μαζί μοιραστήκαμε χαρές, λύπες, αγωνίες, συναισθήματα και αγάπη για τα παιδιά. Τον φροντιστή μας τον Γιώργο τον Γαργαρόπουλο που μας είχε πάντα περιποιημένους και καθαρούς. τον φυσιοθεραπευτή μας τον Βαλάντη Ρίζο που ειδικά τον τελευταίο καιρό με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς μας τον ξεθεώσαμε κυριολεκτικά και βέβαια τον κόσμο του Ηλυσιακού και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σε αυτή την ομάδα.

Τέλος οφείλω πρώτα μια μεγάλη συγγνώμη και ύστερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μου που χάρις σε αυτούς στήθηκε αυτή η ομάδα και που χάρις σε αυτούς η καθημερινότητα μας παρά τα προβλήματα μας ήταν απολαυστική. Παιδιά μου ότι είχα να σας πω σας στο είπα χθες με όποια λόγια μπόρεσα να αρθρώσω και όχι μόνο με λόγια. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και ελπίζω κάποτε να με συγχωρέσετε που σας αφήνω μόνους σας σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Η σκέψη μου θα είναι πάντα μαζί σας. Κάνατε όλο τον κόσμο του μπάσκετ να σας αγαπήσει εκτός μόνο από μια τάξη ανθρώπων που δεν καταλαβαίνει από συναισθήματα και προσπάθειες αλλά μόνο από ποιος μπορεί να τους φτιάξει τη καριέρα τους........
Τέλος να δώσω και μια ευχή στους δύο Κώστηδες της ομάδας μας γρήγορα να είναι σιδερένιοι και πίσω στα γήπεδα.
Παιδιά μου όπως σας είπα και εχθές δεν είναι το τέλος, η αρχή είναι....... Εις το επανιδείν ..»
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου