Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πρόστιμο σε Αγγελόπουλους

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό δικαστή με συνολικό πρόστιμο 4.000 ευρώ για τις δηλώσεις τους κατά την media day των «ερυθρόλευκων» στις 01/10.
Στους δύο ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ επιβλήθηκε επίπληξη και πρόστιμο 2.000 ευρώ. Επιπλέον στον Γιώργο Αγγελόπουλο επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000. Η τιμωρία του αθλητικού δικαστή αφορά τα όσα δήλωσαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην media day της ομάδας την 1η Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:
«Επιβάλλεται:
1) Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, κατά την συνέντευξη τύπου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ της 1-10-2014, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€.
2) Στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δηλώσεις κατ την ίδια ως άνω συνέντευξη τύπου, έγγραφη επίπληξη και 3) Στον Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δηλώσεις κατά την ίδια ως άνω συνέντευξη τύπου, αυστηρή έγγραφη επίπληξη, με πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της παρούσας δηλώσεων που δημοσιεύθηκαν, και πρόστιμο 2.000,00€».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου