Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ: "Μας έκανε καλό η διακοπή"

Ο Χρήστος Σαλούστρος δήλωσε έτοιμος να μαρκάρει τον Μπόμπι Ντίξον, ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι προετοιμασμένος για όλα τα συστήματα της Πινάρ Καρσίγιακα και πώς το πάθος θα είναι εκείνο που θα κρίνει τον νικητή στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τετάρτη (19/11) για την 6η αγωνιστική του Eurocup.
«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, μπορεί να τους κερδίσαμε στο πρώτο ματς αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Περιμένουμε να έρθουν για τη νίκη. Είχαμε και το κενό που μας επέτρεψε να ασχοληθούμε περισσότερο με την Πινάρ Καρσίγιακα, κάτι που αποδείχτηκε καλό γιατί ξεκουραστήκαμε κιόλας. Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Με νίκη θα φύγουμε δύο βαθμούς μπροστά από την Καρσίγιακα, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και έπειτα, γιατί όχι, να μην εξασφαλίσουμε όχι από αύριο, αλλά από τους επόμενους αγώνες την δεύτερη θέση. Θα προετοιμαστούν κι αυτοί, βέβαια, καλά για να έχουν κάποια άλλα τρικ στο παιχνίδι τους. Αλλά κι εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα συστήματά τους. Είναι ένα ματς που θα κριθεί στο πάθος και στο ποιος το θέλει πιο πολύ», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαλούστρος και στη συνέχεια μίλησε για τον μαρκάρισμα του Μπόμπι Ντίξον.
«Είμαι έτοιμος να μαρκάρω έναν παίκτη που είναι πιο κοντός από μένα, περίπου 20 εκατοστά. Είναι, όμως, ένας παίκτης που ζει όλη η ομάδα απ” αυτόν. Σκοπός μου είναι να τον περιορίσω και να τον βγάλω έξω από το παιχνίδι».

Για τη «μάχη» των ριμπάουντ είπε: «Οι ομάδες του Eurocup διαθέτουν δυνατά κορμιά, δεν έχουν σχέση με τις ομάδες της Α1. Είναι πιο ακριβοπληρωμένοι οι παίκτες, όχι ότι τα παιχνίδια απαραίτητα κρίνονται στην τεχνική. Κρίνονται, κυρίως, στην δύναμη, θέλουμε να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ της Καρσίγιακα και να την βλάψουμε στα αμυντικά ριμπάουντ».

Για την αναβολή του αγώνα της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Η διακοπή μας έκανε καλό και η ξεκούραση είναι απαραίτητη. Η Καρσίγιακα έρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα και θέλει προσοχή. Θέλουμε να σταματήσουμε τους Ντίμπλερ και Παλάσιος και να μην βρεθεί κάποιος άλλος παίκτης τους να πρωταγωνιστήσει».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου