Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ: Ποιοτική ομάδα ο Αρκαδικός

Ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Ραχωβίτσας μίλησε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Εθνικού Πειραιώς κόντρα στον Αρκαδικό το Σάββατο 27/11, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, καθώς επίσης και τη βοήθεια που έχει πάρει η ομάδα από την παρουσία του κόσμου.

Για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό:
«Έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια σειρά παιχνιδιών είχαμε και την Καβάλα εντός και μετά με τα δύο εκτός που είναι αρκετά δύσκολα παιχνίδια, μέχρι στιγμής είμαστε καλά, έχουμε κερδίσει τα δύο και πάμε για ένα τρίτο παιχνίδι σερί πάρα πολύ δύσκολο, με ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο για να κάνουμε το καλύτερο, δηλαδή εμείς πάντα μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε». 

«Η Τρίπολη είναι μια ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει με άλλους στόχους από ότι εμείς, δηλαδή ξεκίνησε με πρώτο στόχο να ανέβει, μέχρι στιγμής έχει μείνει λίγο πίσω, έχει κάνει τρεις ήττες αλλά αυτό δεν αλλάζει τους στόχους της. Έτσι όπως θα πάει φέτος το πρωτάθλημα φέτος, οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν θα πάνε σε πολλές ήττες. Άρα το ότι αυτή τη στιγμή η Τρίπολη έχει τρεις ήττες δεν αλλάζει κάτι στους στόχους της όπως δεν αλλάζει κάτι και στους δικούς μας που έχουμε μία. Εμείς έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια με πρώτο στόχο να σωθούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Κάθε νίκη που κάνουμε μας φέρνει πιο κοντά σε αυτό και με το ίδιο σκεπτικό θα πάμε να παίξουμε και το παιχνίδι στην Τρίπολη». 

Για το πως βλέπει ο ίδιος την ομάδα και την συνεργασία του με τον Μάριο Γούναρη:
«Καταρχάς η συνεργασία μου με τον κόουτς, τον Μάριο, είναι πάρα πολύ καλή. Δουλεύουμε αρκετά και μέσα στο γήπεδο και έξω από το γήπεδο συνεχώς για να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και εμείς και να βελτιώνουμε ουσιαστικά την εικόνα της ομάδας και βοηθάμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό έχει και αντίκτυπο και στην παρουσία της ομάδας στο γήπεδο, γιατί αν δεν είχαμε κι εμείς καλή συνεργασία νομίζω ότι και η ομάδα δεν θα είχε καλά αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα τα παιδιά και ευρύτερα, δηλαδή διοίκηση και αθλητές είναι πολύ κοντά. Υπάρχει ευχαρίστηση και από τον κόσμο για την παρουσία της ομάδας στην κατηγορία και από την διοίκηση και αυτό αντανακλάται στους παίχτες, οι οποίοι νιώθουν καλά και θεωρώ ότι είναι σημαντικό αυτό και γι' αυτό έρχονται καλά αποτελέσματα».

«Τα αποτελέσματα έρχονται και στο τέλος, δηλαδή παιχνίδια κλειστά έχουμε την ψυχολογία να τα πάρουμε και είναι πολύ σημαντικό η ψυχολογία στα κλειστά παιχνίδια να τα παίρνεις. Νομίζω ότι όλο το κλίμα αντανακλάτε στην προσπάθεια των παιδιών μέσα στο γήπεδο η οποία προς το παρόν έχει θετικό πρόσημο και πιστεύω ότι θα έχει και στη συνέχεια αυτό το πρόσημο». 

Για τον κόσμο του Εθνικού αφού τον έχει από κοντά:
«Ο κόσμος του Εθνικού είναι ένας διαφορετικός κόσμος για την κατηγορία, αν θέλεις και όχι μόνο για την κατηγορία. Είναι ένας κόσμος που αγαπάει πολύ την ομάδα, είναι κόσμος που ουσιαστικά άλλες ομάδες δεν έχουνε. Δηλαδή είναι Εθνικοί. Ενώ άλλες ομάδες έχουν "Είμαι Ολυμπιακός, Παναθηναικός, ΑΕΚ και είμαι και τοπικά με την ομάδα μου". Εδώ οι φίλαθλοι είναι καθαρά φίλαθλοι του Εθνικοί, είναι Εθνικοί, αγαπάνε την ομάδα, δίνουνε τρομερό ρυθμό. Δηλαδή στο ματς με την Καβάλα ειδικά που ήταν και το πρώτο μεγάλο ματς για τον Εθνικό στην Α2 κατηγορία δώσανε τρομερό ρυθμό και τρομερό παλμό στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας σε όλο το πρωτάθλημα άσχετα πως θα πάνε τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να αγκαλιάζουν την προσπάθεια που έχει κάνει η διοίκηση, ο πρόεδρος και όλοι οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα θα συνεχίσουν οι φίλαθλοι να τους στηρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό γι' αυτούς να έχουν την στήριξη του κόσμου γιατί το κάνουν για τον Εθνικό και θέλουν να αντανακλάται η προσπάθεια τους και στον φίλαθλο κόσμο του Πειραιά».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου