Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗΣ: "Έχω βαρεθεί τους διαιτητές"

Την τέταρτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Δόξα Λευκάδας η οποία επικράτησε του Φίλιππου Βέροιας με 83-71 και έμεινε κοντά στις θέσεις τις κορυφής. Ωστόσο, ο Γιώργος Ζαφειρούδης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του, έβαλε κατά τις διαιτησίας τονίζοντας χαρακτηριστικά... «ότι δεν ασχολείται μαζί τους και ότι τους έχει βαρεθεί».
«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ενώ θεωρώ ότι το τελικό σκορ μας αδικεί.»
Σημείο αναφοράς των δηλώσεών του ήταν η σημερινή διαιτησία: «Στο σημερινό παιχνίδι η αντιμετώπιση που είχαμε από την διαιτησία ήταν απαράδεκτη, ειδικά στις φάσεις που κατεβάζαμε την μπάλα και όταν το παιχνίδι πήγαινε στο low post, γίνονταν δέκα φάουλ και δεν έδιναν τίποτε. Δεν ξέρω για πιο λόγο έγινε αυτό, ούτε με νοιάζει και δεν ασχολούμαι τους βαριέμαι πραγματικά».
Για το αν αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει για την συνέχεια: «Είναι νωρίς ακόμα. Κάναμε μια νίκη. Η βαθμολογία λέει ότι είμαστε κοντά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να παίξουμε και εκτός έδρας ανάλογα, γιατί εκτός δεν έχουμε παίξει ακόμα καλά και ελπίζω να παίξουμε καλά αυτό το Σάββατο στο Λαύριο».

πηγή: www.lefkadasportnews.gr
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου