Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΑΝΣΤΟΝ: "Μου έδωσαν τη λύση στο πρόβλημα υγείας"

Ο Μπράιαντ Ντάνστον  έκανε έναν μικρό απολογισμό της μέχρι στιγμής πορείας του Ολυμπιακού, φάνηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας του κι εξήγησε πώς άφησε πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

«Τώρα ξεκινάμε πάλι. Είναι ένα ξεκίνημα, ο κόουτς έφυγε και ο Μίλαν έπρεπε απρόσμενα να αναλάβει. Εκανε φοβερή δουλειά με τις συνθήκες που υπήρχαν. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, τα πηγαίνει περίφημα μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε περισσότερα από αυτά που περιμένει από εμάς, αλλά ο οργανισμός είναι εδώ και πολύ καλύτερα», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού στο επίσημο κανάλι της ομάδας του στο Youtube, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε:

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας. Βασικά το πάγκρεάς μου δεν έκαιγε τη ζάχαρη όπως φυσιολογικά κάνει κι εξαιτίας αυτού απέκτησα πολύ βάρος πολύ γρήγορα. Εξαιτίας όμως του σπουδαίου γυμναστή και των γιατρών που βρήκαν το πρόβλημα, μου έδωσαν τη λύση και τώρα αισθάνομαι ότι είμαι στο 100%».

Ο Μπράιαντ Ντάνστον εξήγησε πώς η ομάδα του έχει κάνει το 5/5 στην Ευρωλίγκα: «Μείναμε μαζί στις στιγμές που υπήρχαν δυσκολίες. Δείξαμε τον χαρακτήρα της ομάδας και δείξαμε πως ό,τι κι αν συμβεί, εμείς θα μείνουμε μαζί. Νομίζω ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ότι κάναμε το 5-0 σε σχέση με το πώς ήμασταν και πώς παίζαμε. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολλές δυνατότητες και μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα».

Οσον αφορά για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα κι αν μέσω αυτής θα έρθουν οι τίτλοι, ο «Dunkston» είπε: «Το ελπίζω. Δεν θέλω να κοιτάω τόσο μπροστά, αλλά όσο συνεχίζουμε με την ίδια άμυνα -και ο κόουτς έκανε την άμυνά μας καλύτερη από ό,τι ήταν- νομίζω ότι θα είναι καλό για εμάς μακροπρόθεσμα».

Επίσης, ο Μπράιαντ Ντάνστον δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Σας ευχαριστώ που μείνατε μαζί μας ως τώρα. Ξέρουμε ότι δεν ξεκινήσαμε με τον τρόπο που θέλαμε, αλλά θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και θέλουμε την στήριξή σας».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου