Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Προαναγγέλλει αυστηρά μέτρα

Θέση για την τραγική δολοφονία του Σέρβου οπαδού πήρε η Ευρωλίγκα, προαναγγέλλοντας τη λήψη μιας σειράς αυστηρών μέτρων, για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον. Αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Η Ευρωλίγκα, οι σύλλογοι, οι παίκτες και οι προπονητές μας θρηνούν για την απώλεια ενός οπαδού το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, καταδικάζοντας την παράλογη βία που κόστισε τη ζωή του. Ο 25χρονος Μάρκο Ίβκοβιτς ταξίδεψε από το Βελιγράδι για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ κι έπεσε θύμα μαχαιρώματος. Το περιστατικό συνέβη πριν από την άφιξή του στο γήπεδο και ερευνάται από τις τούρκικες αρχές. H Ευρωλίγκα έχει ζητήσει από τις δυο ομάδες καθώς και από τις τούρκικες αρχές που διερευνούν το έγκλημα τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό κι εν συνεχεία θα αξιολογήσει τα τυχόν μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Η Ευρωλίγκα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος».

Ο πρόεδρος κι εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, τόνισε: «Η βία δεν έχει καμία θέση στο παιχνίδι μας, στα γήπεδά μας ή οπουδήποτε κοντά μας. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Ο σεβασμός μεταξύ των αντιπάλων που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά πρέπει να μας φέρνει πιο κοντά. Αυτός, ακριβώς, είναι ο λόγος που ασχολούμαστε με τα σπορ. Σήμερα, πρέπει όλοι μας να αναθεωρήσουμε αυτά τα ιδανικά».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου