Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΔΑΜΑΛΗΣ: "Δεν περιμέναμε τόσο βαριά ήττα"

Ο Γιάννης Δαμαλής ήταν φανερά απογοητευμένος, μετά τη λήξη του αγώνα του Ηρακλή με την Καβάλα (29/11) και την ήττα της ομάδας του στο Ιβανώφειο (61-88). Ο προπονητής των γηπεδούχων τόνισε πως κανείς στην ομάδα δεν περίμενε μια τέτοια βαρυά ήττα, ενώ δήλωσε και την ενόχλησή του από την συμπεριφορά του πάγκου της Καβάλας.
«Δεν περιμέναμε τόσο βαριά ήττα. Παίζαμε χωρίς τον Δέσπο για 35 λεπτά, αλλά ξεκινήσαμε άσχημα και νωθρά στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες ενός τόσο δύσκολου αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε:«Δεν υπήρξε φερ-πλέι από την πλευρά της Καβάλας, κάτι που είναι αντιεπαγγελματικό και αντισυναδελφικό».
Για τους τραυματισμούς των Δέσπου και Κοθρά, ο Γιάννης Δαμαλής είπε: «Ο Κοθράς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, αλλα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Του Δημήτρη (σ.σ. Δέσπου) ωστόσο, είναι πιο σοβαρός και αν δεν μπορέσει να ανταπεξέλθει θα έχουμε πρόβλημα, δεδομένου ότι είναι από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας».
Και κατέληξε λέγοντας: «Συνεχίζουμε και χρειαζόμαστε τον σεβασμό όλων. Από τέτοια παιχνίδια μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε».

*Πηγή: bluearena.gr
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου