Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ: Επέκταση σε Χαραλαμπίδη!

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, θα παραμείνει στα «πιτς» για τρεις με τέσσερις μήνες, αλλά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να ανανεώσει την συνεργασίας της μαζί του και για την επόμενη σεζόν.
Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» επέστρεψε από την Πολωνία λαβωμένος και με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη μετέβη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς επικοινώνησε με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον ενημέρωσε πως θα ενεργοποιηθεί από τώρα και η οψιόν για να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τρεις με τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του υπέστη λίγο πριν το τέλος του αγώνα Zielona Gora – ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός της ομάδας, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη, μετέβη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο, τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη και τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Τσουκαλά.

Ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και σύμφωνα με την διάγνωση του υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Κώστα Σαμαρά, διαπιστώθηκε ότι υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα. Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Χαραλαμπίδη θα αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη και να ενεργοποιήσει από τώρα και την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του, το οποίο λήγει πλέον στο τέλος της σεζόν 2015-16. Την απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε στον Κώστα Χαραλαμπίδη ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του.

Όλα τα μέλη της ομάδας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον αρχηγό του ΠΑΟΚ και όλοι μας του ευχόμαστε να είναι δυνατός για να ξεπεράσει αυτό το σημαντικό εμπόδιο και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός Τον περιμένουμε…

Στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκαν την αποστολή σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Άρις Καρακούσης, Χρήστος Καραμπέρης και Πόλυς Κατσιώρας».

Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου