Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

ΤΑΚΙΑΝΟΣ: "Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα"

Επιστροφή στις νίκες μετά απο τρείς συνεχόμενες νίκες είναι ο στόχος της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία υποδέχεται το Σάββατο (5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το Παγκράτι. 
Για τον ΟΦΗ όπως τονίζει και ο Φώτης Τακιανός δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο τη νίκη.
«Είναι ένα παιχνίδι που για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Η νίκη. Πρέπει να μπούμε απο το πρώτο λεπτό με πάθος, να αντιληφθούμε την κρισιμότητα του αγώνα και να πάρουμε το παιχνίδι»τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός. Και συνεχίζει «Το Παγκράτι είναι καλή ομάδα. Βασίζεται στον αιφνιδιασμό και στο μακρινό σούτ. Εχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι αυτό θα μετρήσει πάνω απο όλα η άμυνα μας. Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Με καλή άμυνα».
Ο τεχνικός του ΟΦΗ τονίζει ακόμη ότι «τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα μας έχουν κοστίσει στην ψυχολογία μας. Θέλουμε τη νίκη για ανέβουμε βαθμολογικά και αγωνιστικά, αλλά και για λόγους ψυχολογίας».
Ενώ αναφέρεται και στην σημασία ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το «παλατάκι» του ΒΑΚ. Οπως τονίζει «θέλουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι αυτό. Οπως ήταν και στα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε στο γήπεδο μας. Με τον κόσμο μαζί μας θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και θα προχωρήσουμε».
Στα αγωνιστικά, ο Ραζής βελτιώνεται συνεχώς. Αυτήν την εβδομάδα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
primasport.gr
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου