Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Οι 19 φάσεις...διαμαρτυρίας της Ακαδημίας Ρεθύμνου (video)Έντονες διαμαρτυρίες προκάλεσε στην ομάδα της Ακαδημίας Ρεθύμνου η διαιτησία των Γκαμήλη και Ουσταμπασίδη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στο κλειστό του Μελίνα Μερκούρη, με τους Ρεθυμνιώτες να δίνουν στην δημοσιότητα video με το οποίο επισημαίνει 19 φάσεις  που υποστηρίζει πως αδικήθηκε από την διαιτησία .Αγγ.Μαυράκη

Δείτε το video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ακαδημίας:
Εκ της διοικήσεως και του Προέδρου της ομάδας μας Αντρέα Λαδάκη,
απαντώντας στα λεγόμενα του κ.Δημητριαδή προπονητή της ομάδας του Ηροδότου "τώρα που είδα με ψυχραιμία το βίντεο εχω να δηλώσω οτι οι διαιτητές έκαναν ένα μεγάλο λάθος.......έπρεπε να τον είχαν αποβάλλει απο το πρώτο ημίχρονο....κύριοι της διοίκησης της ακαδημίας δεν είναι επιχείρημα να μου λέτε μετά το ματς...¨"coach μην του δίνεις σημασία,πάντα έτσι τα κάνει ,αφού τον ξέρεις.....πάντως συγχαρητήρια σε σάς και στα παιδιά σας για το ήθος τους.....δεν θα πώ τίποτε άλλο...καλή πορεία.."
Τον παρακαλούμε να ονομάσει επίσημα , ποιος από την διοίκησή μας του είπε αυτά τα λόγια...
Εάν δεν το κάνει τότε λασπολογεί εις βάρος του προπονητή μας και της ομάδας μας..
Όσον αφορά το βίντεο που βγάλαμε στη δημοσιότητα με τα 21 εις βάρος μας σφυρίγματα, προκαλούμε την ομάδα του Ηροδότου να κάνει το ίδιο για να φανεί κατάματα η αλήθεια.
Το Δ.Σ και ο Πρόεδρος Αντρέας Λαδάκης.


"Ανακοίνωση – επιστολή Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον Ηρόδοτο, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, γίναμε μάρτυρες αλλοίωσης αποτελέσματος από τους κ.κ. Ουσταμπασίδη, Γκαμήλη. Είναι η πρώτη φορά και ευχόμαστε να είναι η τελευταία που εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την άνιση αντιμετώπιση της ομάδας μας.
Δεν ζητάμε, αλλά απαιτούμε ίση μεταχείριση της ομάδας μας απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Σας αποστέλλουμε το σχετικό βίντεο με τις επίμαχες φάσεις και σας παρακαλούμε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για την παρακολούθησή του.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα μεριμνήσετε για να μην επαναληφθούν τέτοιες διαιτησίες."
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. Ακαδημίας Ρεθύμνου.

(Γιατί εμείς μάθαμε να μιλάμε με ντοκουμέντα...Και για όλους εσάς που ρίχνετε λάσπη στο πρόσωπο του προπονητή μας η σιωπή μας προς απαντησή σας...Το κεφάλι μας θα το χουμε πάντα ψηλά και καθαρό...


Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου