Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΙΩΤΟΣ στο basketworld.gr: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για τραυματισμούς»


Ο Κόροιβος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α1 και έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή και την εκτίμηση όλων. Μετά από μια αξιοπρεπής εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, έκανε τα εύκολα... δύσκολα στον πρώτο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, ακόμα και μέσα στην έδρα του! 
Ο αρχηγός του Κοροίβου, Γιώργος Γαλιώτος, μίλησε αποκλειστικά στο basketworld.gr και τη Μυρτώ Τσιτσιού, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.


Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε το ματς, ωστόσο ο Κόροιβος έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Πώς καταφέρατε να δυσκολέψετε τόσο τους «ερυθρόλευκους», που βρίσκονται σε μια φορμαρισμένη περίοδο;

Πιστεύω ότι μείναμε ως ομάδα μέσα στο παιχνίδι και τα 40 λεπτά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτά που στοχεύσαμε να κάνουμε, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Υπήρχε ομαδικό πνεύμα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, και έτσι δεν επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να φύγει στο σκορ και μείναμε κοντά στο ματς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Την τελευταία περίοδο είχες έναν τραυματισμό στη μέση (μυϊκός σπασμός). Πόσο έτοιμος νιώθεις για να βοηθήσεις την ομάδα;

Εγώ προσπαθώ να επανέλθω παιχνίδι με το παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς δεν υπάρχουν περιθώρια για τραυματισμούς. Δεν πρέπει τίποτα από αυτά να μας κρατήσει πίσω. Παίζουμε έναν τελικό στην επόμενη αγωνιστική και πάμε μόνο για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Οι στόχοι της νεοφώτιστης ομάδας του Κοροίβου ως τώρα έχουν επιτευχθεί;

Όχι. Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Έχουμε κάνει απλά μια καλή αρχή. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και κάποια παιχνίδια παραπάνω. Αλλά το θέμα είναι ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας.

Είδαμε πολλούς φιλάθλους από την Αμαλιάδα σήμερα στο ΣΕΦ. Τι έχεις να σχολιάσεις γι’ αυτό;

Ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα εκπληκτικός! Μας ακολουθεί παντού. Μας στηρίζει πάρα πολύ. Και μέσα στην Αμαλιάδα το γήπεδο είναι κατάμεστο, αλλά και στα εκτός έδρας έχουμε πάντα θερμή υποστήριξη. Μας δίνουν τεράστια δύναμη και τους ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό! 
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου