Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΪΣΤΡΕΛΗΣ:"Έγιναν διαιτητικά λάθη και για τις δυο πλευρές"


Της Αγγελικής Μαυράκη

Μπορεί η 8η αγωνιστική της Γ'Εθνικής να είναι ήδη παρελθόν όμως οι φωνές από το επεισοδιακό κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την Ακαδημία Ρεθύμνου καλά κρατούν. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα  συνεχίζει να διαμαρτύρεται για την διαιτησία του παιχνιδιού (διαβάστε εδώ την άποψη τους προπονητή της) ,Ενώ από την μεριά τους οι Αλικαρνασσιώτες υποστηρίζουν ότι η διαιτησία ήταν 50-50 καθώς τονίζουν πως κάποια σφυρίγματα που δόθηκαν και σε εκείνους δεν τα θεώρησαν σωστά.
Ο αρχηγός της ομάδας της Αλικαρνασσού Βασίλης Μαϊστέλης μίλησε στο basketworld.gr  τόσο για το παιχνίδι με την Ακαδημία όσο και για την πορεία της ομάδας του .
Βασίλη ,το παιχνίδι της Κυριακής ήταν ένα αρκετά δύσκολο ματς με την ομάδα σου να χάνει στο πρώτο ημίχρονο και να καταφέρνει στο τέλος να πάρει τη νίκη. Ποια είναι  η άποψη σου για την στάση της διαιτησίας; << Δεν πιστεύω πως η διαιτησία ήταν με το δικό μας μέρος η ότι γενικότερα είχε πάρει κάποια μέρος ομάδας.Ήταν μια μέτρια διαιτησία που δεν ευνοούσε ούτε εμάς ούτε το Ρέθυμνο.Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη αλλά έγιναν και από της δύο πλευρές. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχε από την αρχή ένταση στην ατμόσφαιρα και ειπώθηκαν πολλά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων που όσοι ήταν εκεί άκουσαν. Στο αγωνιστικό κομμάτι η άποψη μου είναι πώς η Ακαδημία ξεκίνησε πολύ καλύτερα από εμάς, δεν είχαμε αμυντική συγκέντρωση κάτι που μας κράτησε πίσω στο σκορ.Στην επανάληψη δώσαμε βάση στην άμυνα μας και να κλείσουμε τα κενά της κάτι που καταφέραμε παίρνοντας έτσι τη νίκη>>.
Με αυτή τη νίκη ο Ηρόδοτος έχει 4 θετικά και 4 αρνητικά αποτελέσματα, με τις 3 νίκες να είναι συνεχόμενες πιστεύεις ότι καταφέρατε να βρείτε να πατήματα σας:<<Το πρόγραμμα μας από την αρχή ήταν δύσκολο και το ξέραμε.Στους 5 αγώνες κάναμε 1 νίκη διότι παίξαμε με ομάδες που είχαν δηλώσει ότι πάνε για άνοδο.Πλέον  έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε τους ρόλους μέσα στο παιχνίδι.Και έχουμε καταφέρει σε κάθε μας ματς να υπάρχει πολυφωνία στους σκόρερ, κάτι που θέλαμε από την αρχή και έτσι συνεχίζουμε>>.Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου