Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Μοίρασε χαμόγελα στη γιορτή του αθλητισμού

Ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι έχουν συνηθίσει, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο κλειστό του δήμου Ήλιδας. Ο Κόροιβος αντιμετώπισε για "ιερό" σκοπό την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, επικρατώντας για την ιστορία με 82-59.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια διατέθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και ένα μέρος αυτών στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας. Το αγωνιστικό σίγουρα περνάει σε δεύτερη μοίρα και το σημαντικότερο είναι πως κάποιοι συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη θα χαμογελάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες.
Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βραβεύτηκαν οι Ολυμπιονίκες: Κατερίνα Θάνου (100μ. στίβου), Εύα Χριστοδούλου (ρυθμική γυμναστική), Λεωνίδας Κόκας (άρση βαρών), Σπύρος Μπίμης (καταδύσεις), και Δημοσθένης Ταμπάκος (κρίκους). 

Δεκάλεπτα: 19-14, 44-32, 62-47, 82-59
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Μαρκόπουλος): Ματζέτ 7 (1), Μάρσαλ 13 (1), Γιαννακίδης 3 (1), Αγγελόπουλος 12, Παπαπέτρου, Ντέιβις 19 (3), Κανονίδης 4 (1), Φιλιππάκος 2, Ρούμπιο 7, Φουρνόδαυλος, Αρχιμανδρίτης 4, Γαλιώτος 4, Μπατής, Βαρδακαστάνης 2
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Σκροπολίθας): Νίκου 7, Ντακούλιας 4, Βελιζιώτης 3 (1), Γεωργοπαπαδάκος 7 (1), Μπερερής 1, Κωνσταντώνης, Αποστολίδης, Τύρλας 9, Νιφόρας 11, Πελεκούδας 3, Βουγιούκας 12, Πέτρουλας 4.

Δηλώσεις:
Φώφη Γεννηματά (Αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας)
"Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στηρίζει τις προσπάθειες του Χαμόγελου του Παιδιού. Έχουμε υπογράψει ένα μνημόνιο συνεργασίας σε πάρα πολλά επίπεδα. Η σημερινή διοργάνωση είναι η αρχή όλης αυτής της προσπάθειας. Θέλω να συγχαρώ και τον δήμο και τους αθλητές και τους συνεργάτες μου. Την Κατερίνα (σ.σ. Θάνου) και όλους τους Ολυμπιονίκες που δούλεψαν για αυτή την προσπάθεια. Νομίζω πως η στήριξη στο Χαμόγελο του Παιδιού πιάνει τόπο. Προσφέρουν πολύ σημαντικό έργο. Παρέχουν μόρφωση, τροφή, στέγη, αγάπη, ζεστασιά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και νομίζω πως αξίζει την βοήθειά μας. Γι' αυτό είμαστε όλοι εδώ. Είναι ένας φιλικό αγώνας για ιερό σκοπό".

Χρήστος Λαγός (πρόεδρος ΚΑΕ Κόροιβος)
"Ήταν μεγάλη μας τιμή που φιλοξενήσαμε τους Ολυμπιονίκες και την Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και τους βουλευτές, την υπουργό και τον δήμο Ήλιδας. Εμείς πάντα θα είμαστε πιστοί στρατιώτες στα σαλπίσματα της κοινωνίας και όπου μπορούμε, θα είμαστε παρόντες και θα βοηθάμε με τον τρόπο μας, να δίνουμε χαρά σε άτομα που το έχουν ανάγκη, όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά γενικότερα. Θέσαμε τους εαυτούς μας στη διάθεση τόσο του Υπουργείου, όσο και του Χαμόγελου του Παιδιού να κάνουμε κι άλλες δράσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ευχαριστούμε πολύ όσους μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν για να γίνει αυτός ο αγώνας".

Χρήστος Χριστουδουλόπουλος (δήμαρχος Ήλιδας)
"Καλωσορίζω την υπουργό κα. Φώφη Γεννηματά για την παρουσία της στον δήμο μας. Είναι μεγάλη τιμή για τον δήμο μας που γίνεται σήμερα αυτό το φιλικό, μεταξύ του Κόροιβου και της Εθνικής ομάδας ενόπλων. Είναι για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, και έχει ιδιαίτερη σημασία που γίνεται τις ημέρες των εορτών και γίνεται για αυτό τον ιερό σκοπό. Σαν χώρα περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά εξακολουθούμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να μην υπάρχουν κοινωνικές ανισότητες στον δήμο. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ και σας εύχομαι καλές γιορτές".
Κώστας Γιαννόπουλος (πρόεδρος Χαμόγελου του Παιδιού) 
"Σας ευχαριστώ ως υπεύθυνος του Χαμόγελου του παιδιού για αυτά που κάνετε και δείχνεται ότι νοιάζεστε. Και σας ευχαριστώ για την στήριξη προς αυτά τα παιδιά. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε και θα κάνετε. Ευχαριστώ και τον δήμαρχο για την συνεργασία που έχουμε και για όλη αυτή την πρωτοβουλία. Και σας ευχαριστώ που στέλνεται αυτό το μήνυμα, ότι αν προσπαθήσουμε όλοι θα τα καταφέρουμε. Όπως μου έλεγε πριν από 19 χρόνια ο γιος μου που από αυτόν ξεκίνησε η προσπάθεια για να υπάρχει το Χαμόγελο του παιδιού. Και σήμερα κάνουμε πράξη αυτό που επιθυμούσε ο γιος μου, που έχει ασχοληθεί και με το μπάσκετ".

Ρούλα Γκουβίτσα (Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. "Ο ΗΛΕΙΟΣ"
"Ήταν μια σημαντική εκδήλωση στο πνεύμα των ημερών, με πάρα πολλή αγάπη. Με ανθρώπους που ήρθαν εδώ για να συνεισφέρουν με το εισιτήριό τους στην ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού και της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Ήλιδας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους πέντε Ολυμπιονίκες, κάτι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό και επιπλέον είχαμε και την αναπληρώτρια υπουργό, Εθνικής Άμυνας, κα. Γεννηματά, που έδωσε άλλη αίγλη. Ο Κόροιβός μας, αντιμετώπισε την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και εύχομαι αυτή η προσπάθεια να βρει μιμητές, γιατί αξίζει τον κόπο, ιδιαίτερα σε στιγμές γιορτών. Όσο για εμάς, είμαστε δεσμευμένοι να το κάνουμε όταν έχουμε το ερέθισμα, υπάρχει η διάθεση να διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις".
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου