Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: "Ο Ιωνικός ζητά σεβασμό"

Το τέλος του 2014 θα βρει τον Ιωνικό στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην Β’ Εθνική και ο Νίκος Καραγιάννης έκανε τον απολογισμό του για την χρονιά που πέρασε και τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική το 2015.
Ο Νίκος Καραγιάννης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση του 2014, μίλησε για το τελευταίο επεισοδιακό παιχνίδι στη Ν. Ερυθραία και έθεσε τους στόχους και την προοπτική για το νέο έτος (2015) καθώς επίσης δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του για τις γιορτινές μέρες.

Το 2014 φτάνει στο τέλος του. Μια αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε, δεδομένου ότι φτάσαμε πάρα πολύ κοντά στην άνοδο στην Α2, χάνοντάς την στις λεπτομέρειες, μεσολάβησε ένα επεισοδιακό καλοκαίρι και μια νέα αγωνιστική χρονιά, η τρέχουσα που διανύουμε, με κάποιες μεταπτώσεις.«Σίγουρα μας μένει μια πολύ μεγάλη πικρία για την τελευταία χρονιά στη Β” Εθνική που δεν πετύχαμε το στόχο της ανόδου, σ” ένα παιχνίδι το οποίο μας έχει σημαδέψει. Θεωρώ όμως ότι την περσινή χρονιά έγινε τεράστια προσπάθεια απ” όλους τους συντελεστές της ομάδας για να φτάσει η ομάδα να κάνει 21 νίκες (μαζί με το μπαράζ). Θεωρώ ότι φέτος ρίξαμε τον πήχη, σε συμφωνία με τη διοίκηση γιατί εμφανίστηκαν 2 ομάδες που έθεσαν ως μπάτζετ ομάδων Α2, με πρωταγωνιστικές βλέψεις. Νομίζω ότι είμαστε γενικά καλά ως ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο είναι αξιόμαχο και παλεύει όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Θεωρώ ότι το 2015 θα μας βρει σε καλύτερη κατάσταση και από πλευράς αγωνιστικής και από πλευράς αποτελεσμάτων και νομίζω ότι στήνουμε και χτίζουμε κάτι καλό για τη συνέχεια του Ιωνικού που σίγουρα δεν είναι ούτε μόνο για το φέτος ούτε μόνο για το πέρσι, γιατί αυτή η ομάδα έχει μέλλον».

Το τελευταίο επεισοδιακό παιχνίδι (στην Ερυθραία) ήταν άκρως ανάλογο της χρονιάς που πέρασε;«Θεωρώ ότι ο Ιωνικός σαν όνομα και σαν παρουσία στα επίπεδα τη Β' Εθνικής είναι τεράστιο όνομα κι αν μη τι άλλο ζητά σεβασμό, ιδιαίτερα από τους διαιτητές τον οποίο δεν τον είχαμε κι αυτό με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου».

Για τη χρονιά που έρχεται, το 2015, τι να περιμένουμε να δούμε που δεν το έχουμε δει ως τώρα;«Να περιμένετε να δείτε μια ομάδα με τον Μάκη (Θυμνιός) να επιστρέφει όπως τον είδαμε και με την Ερυθραία και τον Δημήτρη τον Τσαρουχά με περισσότερη συμμετοχή στην ομάδα γιατί κι αυτός προήλθε από έναν τραυματισμό ο οποίος τον πήγε πίσω. Γενικότερα μια ομάδα που θα είναι άκρως ανταγωνιστική απέναντι σε όλες τις ομάδες».

Τέλος, ενόψει γιορτών κάτι που θα θέλατε να ευχηθείτε και να πείτε στον κόσμο.«Εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι στον κόσμο του Ιωνικού να είναι δίπλα μας γιατί τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ και νομίζω ότι κάνουμε τα πάντα για να έχουμε έναν Ιωνικό υγιή και δυνατό».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου