Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ: Ξέγνοιαστες χριστουγεννιάτικες στιγμές...

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από το καθημερινό σκληρό τους πρόγραμμα και να απολαύσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές είχαν οι παίκτες του Αρη, που το βράδυ της Τρίτης (23/12) διασκέδασαν στο μαγαζί του μέλους του Δ.Σ., Στάθη Ρούσσου.
Η ανακοίνωση του Αρη:
«Μία οικογένεια… Ο ΑΡΗΣ απέδειξε ότι είναι ΟΜΑΔΑ και εκτός παρκέ, στην πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο καφέ – μπαρ VIA SOFOU, ιδιοκτησίας του μέλους του δ.σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Στάθη Ρούσσου.
Το βράδυ της Τρίτης (23/12) μετά την προπόνηση, διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και προσωπικό της Κ.Α.Ε. συγκεντρώθηκαν στο εν λόγω μαγαζί για να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες ώρες ενόψει των Χριστουγέννων, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και την πίεση των προπονήσεων. Το αποτέλεσμα ήταν… εντυπωσιακό!
Οι παίκτες το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ήπιαν τα ποτά τους (πάντα με μέτρο), γεύτηκαν τα εδέσματα του μαγαζιού και κάποιοι απ’ αυτούς έδειξαν τις (σπουδαίες) ικανότητές τους στο χορό, με μπροστάρη τον ΛαΜάρκους Ριντ ο οποίος ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του με τις φιγούρες του.
Το «παρών» έδωσαν σύσσωμη και η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., ο νομικός της ομάδας, Χρήστος Γρόλλιος και εκπρόσωποι του Τύπου. Άπαντες πήραν ως δώρο από δύο μπουκάλια κρασί, ενώ οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές, με δεδομένο ότι σήμερα Τετάρτη (24/12) είναι προγραμματισμένη προπόνηση για τις 12:00, αποχώρησαν… πάνω κάτω στις 11μ.μ. Διοίκηση και προσωπικό… το τράβηξαν λίγο παραπάνω!».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου