Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΚ: Έριξε "άγκυρα" ο Σάκοτα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ντούσαν Σάκοτα έως το καλοκαίρι του 2017, με τον Πρόεδρο της ομάδας, Αλέξη Αλεξίου να δηλώνει ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται «σε μία σειρά κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν για να ξαναγίνει η ΑΕΚ όπως την ονειρευόμαστε».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ και οι δηλώσεις του Προέδρου και του παίκτη:
«Η ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο της «αναγέννησης» για την επιστροφή της στους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη ανακοινώνει ότι υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 ο Ντούσαν Σάκοτα.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, με αφορμή την επέκταση κατά 2,5 χρόνια του συμβολαίου του παίκτη δήλωσε: «Πράξαμε το αυτονόητο. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν για να ξαναγίνει η ΑΕΚ όπως την ονειρευόμαστε. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις μεγάλες διακρίσεις με παρόντα τον Ντούσαν! Άλλωστε, πρωταρχικός μας στόχος ήταν και θα παραμείνει η ΑΕΚ να στηρίζεται σε ελληνικό κορμό παικτών».
Ο Ντούσαν Σάκοτα με αφορμή την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«Είμαι υπερήφανος που θα μείνω για τουλάχιστον 2,5 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου. Νιώθω ευλογημένος, που το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Όταν είχα έρθει το καλοκαίρι, ένας από τους βασικούς λόγους που είχα πει το «ναι» ήταν το όραμα της διοίκησης και του κυρίου Αλεξίου να πρωταγωνιστήσει η «Βασίλισσα» και να βασιστεί σε ελληνικό κορμό παικτών.
Γεγονός είναι ότι η ΑΕΚ ενισχύθηκε και διοικητικά και προπονητικά. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η επιστροφή στους τίτλους και στις μεγάλες διακρίσεις είναι καθαρά θέμα χρόνου. Χρειαζόμαστε πάντα τη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, που ήταν και παραμένει η μεγάλη δύναμη του συλλόγου».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου