Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι»Να αποχαιρετίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2014 θέλει το Ρέθυμνο Aegean, αφού αύριο αγωνίζεται εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το τζάμπολ ξεκινάει στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (28/12) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟΤΕ Sport 3/HD.

Ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι δήλωσε πως η ομάδα μας θα διεκδικήσει τη νίκη, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν με σεβασμό την ομάδα της ΑΕΚ. «Όλα τα παιχνίδια έχουν τον δικό τους σημαντικό βαθμό. Έτσι και αυτό όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να συντηρούμαστε σε μία καλή θέση και να κρατάμε την καλή ψυχολογία της ομάδας. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό την ΑΕΚ. Παρά την διακοπή του πρωταθλήματος δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Στη συνέχεια, τόνισε τα σημεία «κλειδιά» του ματς, καθώς και την αλλαγή που έχει φέρει η έλευση του κ. Σάκοτα, λέγοντας: «Κλειδί» θα είναι ανάλογα με το ποια γραμμή ψηλών θα παρουσιάσει η ΑΕΚ, γιατί οι ψηλοί είναι αυτοί που θα κρίνουν το ματς ως ένα σημείο. Δεν γνωρίζουμε με ποιους παίκτες θα «κατεβεί» αλλά για μας δεν παίζει μεγάλη σημασία γιατί εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον γρήγορο ρυθμό που μας αρέσει να παίζουμε και να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και αύριο.

Η ΑΕΚ με την έλευση του κ. Σάκοτα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και βλέπουμε να παίζει πιο σωστά και να είναι πιο καλοστημένη μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Και πάλι θα προσπαθήσουμε να πάμε σε γρήγορο τέμπο το παιχνίδι, να δουλέψουμε καλά το πικ εν ρολ και από εκεί και πέρα να ποστάρουμε την μπάλα και να πάρουμε το πλεονέκτημα μέσα στο καλάθι».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου