Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Γ ΕΘΝΙΚΗ:ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΑΚΗΣ:"Παλεύουμε με σφεντόνες απέναντι σε καλάσνικοφ"Με ήττα αποχαιρέτησε το 2014 η ομάδα της Ακαδημίας Ρεθύμνου χάνοντας 65-70 από την Πεύκη ,ωστόσο δεν είναι εύκολο να «χωνέψουν» ένα τέτοιο ματς, στο οποίο πραγματοποίησαν μια μεγάλη ανατροπή και στο τέλος δεν μπόρεσαν να την απολαύσουν.
Ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας σχολίασε τόσο για το ματς της 11ης αγωνιστικής όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής.

 «Ήταν μια οδυνηρή ήττα για μας, η οποία είχε βαθμολογική σημασία και τεράστιο ψυχολογικό κόστος στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Είναι 3-4 παιγνίδια τώρα που φτάνουμε στην πηγή και δεν κατορθώνουμε να πιούμε νερό.Σ' ακόμη ένα ματς, μας έλειψαν βασικά στοιχεία που θα πρέπει να υπάρχουν σε μια ομάδα. Δυστυχώς είχαμε έλλειψη ωριμότητας αλλά και ποιότητας.
Από 'κει και πέρα, δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες θα σηκωθείς. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι μέσα σε 10 μέρες να φτιάξουμε το μυαλό μας και να επιστρέψουμε δριμύτεροι για να παλέψουμε κυνηγώντας τις πιθανότητες που μας αναλογούν, οι οποίες οφείλω να πω ότι είναι λίγες!»

«Έκπληξη για μας η συμπαράσταση του κόσμου»
Ο κ. Θεοδωρουλάκης που για μία ακόμη φορά δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας και δεν αποποιείται των ευθυνών του.

«Ήταν δύσκολο το εγχείρημα που αναλάβαμε εξ αρχής της χρονιάς κι εμού του ιδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και γι' αυτό δεν φοβηθήκαμε κι ούτε θα φοβηθούμε στη συνέχεια.
 Μην ξεχνάτε ότι από την αρχή της χρονιάς, όλοι, μάς είχαν χρίσει ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, μα κυρίως υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε έστω μια νίκη.

Με δεδομένο λοιπόν ότι έχουμε μακράν την κοντύτερη ομάδα και το πιο χαμηλό μπάτζετ, έχουμε φτάσει στο σημείο, αν μη τι άλλο, να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να «ματώνουμε» σ' όλα τα παιγνίδια. Χαρακτηριστικά, στα 11 ματς που έχουμε δώσει ως τώρα, «τα αφεντικά της ιστορίας» είκαζαν ότι εμείς θα αποτελούσαμε το πιο εύκολο θύμα. Βλέπετε λοιπόν ότι είμαστε εδώ και ότι παλέψαμε όλα τα ματς με εξαίρεση αυτό απέναντι στον Διαγόρα. Τρία ματς εξ αυτών τα χάσαμε καθαρά από τη διαιτησία, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.
Στα συν είναι ότι αυτό που βλέπουμε εμείς από την ομάδα -λόγος που μας κάνει να καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια- είναι η έκπληξή μας από την συμπαράσταση του κόσμου.

Κι όλα αυτά υπό αντίξοες συνθήκες, κάνοντας μόνο 4 προπονήσεις την εβδομάδα, δύο εξ αυτών στις 11 το βράδυ!
Παλεύουμε με σφεντόνες απέναντι σε καλάσνικοφ! Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα».


«Να ξαναβρεί ο κόσμος την ελπίδα»
Για το τέλος, ο κ. Θεοδωρουλάκης εκτίμησε την αγωνιστική κατάσταση στο ηθικό του πράγματος και φυσικά έστειλε τις δικές του ξεχωριστές ευχές.
 «Αυτό που θέλω σαν κόουτς της ομάδας, αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται είναι, το τέλος του πρωταθλήματος να μας βρει περήφανους με το κεφάλι ψηλά.Όσο για τον κόσμο, ένεκα των γιορτών, αυτό που θέλω να του ευχηθώ είναι να ξαναβρεί την ελπίδα του και να μη μασάει».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου