Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Δηλώσεις Καστρίτη-Καλλινικίδη

Οι Γιάννης Καστρίτης και Αβραάμ Καλλινικίδης μίλησαν μετά την ήττα της ομάδας τους από τον Φίλιππο Βέροιας με 61-57 για την 9η αγωνιστική της Α2 κατηογορίας.
O προπονητής του Αρκαδικού είπε:«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου πρώτα απ’ όλα για την πολύ καλή παρουσία του και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο και κατά δεύτερο για την νίκη τους. Η αλήθεια είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαμε ξεγελαστεί ούτε υποτιμήσει το παιχνίδι παρά την μεγάλη μας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική. Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα ήταν σκληρό και είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε και αμυντικά και από άποψη πάθους και ενέργειας και παρότι ξεκινήσαμε καλά και το δεύτερο ημίχρονο, με μια πολύ καλή διαφορά, ήταν το σημείο στο οποίο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Η ομάδα της Βέροιας μείωσε και πέρασε μπροστά στο σκορ και ήταν εκείνη που πίστεψε περισσότερο στην νίκη. Η κατηγορία είναι σκληρή και απαιτούνται δύο πράγματα, καρδιά και μυαλό. Καρδία είχαμε και δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες μας, οι οποίοι έδωσαν πραγματικά όλες τους δυνάμεις δυστυχώς όμως σε κάποια κρίσιμα σημεία δεν υπήρχε συγκέντρωση. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και αυτό μπορώ να πω ότι μας έριξε ψυχολογικά, ο Φίλιππος πήρε το ψυχολογικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι και δίκαια στο τέλος κατέκτησε την νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν έχουμε χρόνο για να σκύβουμε το κεφάλι πρέπει να συνεχίσουμε πάρα πολύ δυνατά. Έχουμε πίστη στους παίκτες μας στην ομάδα μας και στον τρόπο της δουλειάς μας απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και από εδώ και πέρα θα πρέπει να πορευτούμε χωρίς να κάνουμε κανένα λάθος».

Απο την μεριά του ο Αβραάμ Καλλινικίδης τόνισε:«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου για την νίκη. Ήταν ένα πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό παιχνίδι, όπως ακριβώς το περιμέναμε. Ξέραμε ότι ο Φίλιππος προερχόταν από ένα κακό σερί, είχε την έδρα και ότι θα έπαιζε το τελευταίο του χαρτί όχι για να μείνει στην κατηγορία αλλά για να συνεχίσει να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ήταν λογικό να παίξει δυνατά και να είναι προσηλωμένη στο στόχο της νίκη όπως και έγινε. Εμείς είχαμε εστιάσει σε κάποια πράγματα τα οποία τα πραγματοποιήσαμε σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με το δεύτερο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο που αντί να εκμεταλλευτούμε την διαφορά των 7 πόντων που είχαμε αποκτήσει χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δώσαμε την ευκαιρία στον Φίλιππο να μπει ξανά στο παιχνίδι. Η ψυχολογία ήταν με το μέρος του και όντας πιο τυχερός σε κάποια ελεύθερα σουτ κατάφερε και πήρε την νίκη».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου