Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απαλλάχθηκε ο Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ανακαλέσει τις δηλώσεις του εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις 23/12 και σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ, ο ιδιοκτήτης τις ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει πλέον απαλλαχθεί απ' την κατηγορία.

Στην απόφαση (24/12) αναφέρεται: στις 23-12-2014 προσήλθε ενώπιον του παρόντος ΜΔΟ, ο Γεώργιος Αγγελόπουλος και παρέδωσε στο ΜΔΟ την με αριθμό πρωτ. 187/23/12/2014 ενυπόγραφη δήλωση ανάκλησης, ανακαλώντας παράλληλα τις δηλώσεις και προφορικώς».

Η κατάληξη της απόφασης απαλλάσσει το Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Ολυμπιακό:

«Απαλλάσσει α) την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσης του ιδιοκτήτη της, Γεωργίου Αγγελόπουλου προς την υπ” αριθμόν 56/18-11-2014 απόφαση του παρόντος Μ.Δ.Ο και β) το Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσής του προς την ως άνω απόφαση» Υπενθυμίζεται πως στις 18/11 το Μ.Δ.Ο του ΕΣΑΚΕ είχε επιπλήξει και καλέσει σε ανάκληση δηλώσεων το Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι επίμαχες δηλώσεις, όπως αναγράφονται στην απόφαση: 1) «Επίσης καλό είναι ό,τι θέλει, να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους. Να έλθει εδώ, στο φως της ημέρας να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει ανθρώπους, στελέχη του Ολυμπιακού με μπράβους», 2) «Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Δηλαδή, θέλουν οι παίκτες, οι πρωταγωνιστές και οι προπονητές, πρωτάθλημα με αλητεία; Πιστεύετε τα παιδιά εδώ πίσω θέλουν να πηγαίνουν τρεις μπράβοι να κυνηγάνε το Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο; Τι θα γίνει αν βγάλω την «Κόκκινη» και κάθε μέρα βρίζω;» και 3) «Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, είναι άλλο θέμα».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου