Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Τίμησε Σφαιρόπουλο

Το πρωί της Κυριακής (18/1) ο Πορφύρας, στο περιθώριο της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, βράβευσε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο κόουτς του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης τόνισε ότι ο αθλητισμός καλλιεργεί και την Παιδεία. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος του Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος και παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
«Χρόνια Πολλά σε όλους τους προσκεκλημένους, στους γονείς και στα παιδιά τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Πορφύρας αριθμεί τόσα πολλά μέλη στις ακαδημίες του και έχει πολλά αγωνιστικά τμήματα. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο αθλητισμός ξεκινάει από τη βάση του, από χαμηλά, έχω ξεκινήσει και εγώ από αυτές τις ηλικίες προπονητικά και πάντα υπάρχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε αγνές προσπάθειες όπως αυτές του Πορφύρα που καλλιεργούν και τον αθλητισμό, αλλά και την Παιδεία. Γιατί ο αθλητισμός καλλιεργεί και την Παιδεία. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο για να μάθουμε καλύτερα το άθλημα με το οποίο ασχολούμαστε, αλλά βοηθάει και στο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μέσω του Πορφύρα είμαι σίγουρος πως γίνεται αυτό. Συγχαρητήρια σε όλους, στον πρόεδρο και στο Διοικητικό Συμβούλιο και εύχομαι υγεία σε όλους», είναι τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου