Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

ΑΘΗΝΑΙΟΥ: "Τυχεροί που συνεργαζόμαστε με Σάκοτα"

Ο Γιάννης Αθηναίου σχολίασε την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ και παράλληλα μίλησε για την πορεία της Ένωσης, αλλά και τον Ντράγκαν Σάκοτα.
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή μου να έρθω στην ΑΕΚ. Θεωρώ πως ήταν αυτό που ήθελα και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι μια τεράστια ομάδα και οι τόσες προσδοκίες σε γεμίζουν ευθύνες, αλλά ως αθλητής έχω μάθει να ζω με αυτό και θα κάνω και τώρα ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα», τόνισε αρχικά στην «Ώρα για Σπορ».

«Η έλευση του κυρίου Αγγελόπουλου αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Συνεχίζει να δείχνει πόσο δυναμικά έχει μπει στο χώρο και βλέπω ότι στόχος του είναι να ξαναφτάσει την ομάδα στην κορυφή», πρόσθεσε ο γκαρντ της ΑΕΚ.

Σημαντικό ρόλο για τον 26χρονο διεθνή άσο έπαιξε και η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο. «Είναι ένας άνθρωπος που κουβαλά μεγάλες επιτυχίες και τεράστια εμπειρία. Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Κάθε μέρα μαθαίνουμε από εκείνον και είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί του», σχολίασε.

Πάντως αποφεύγει να βάλει συγκεκριμένους στόχους. «Η ομάδα είναι τόσο μεγάλη που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Όλοι έχουμε καταλάβει, όπως και ο κόσμος, ότι γίνεται μια νέα αρχή. Στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε», ήταν τα λόγια του Γιάννη Αθηναίου.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου