Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΤΟΓΛΟΥ: "Πιο άνετος στο ποστάρισμα και στις επαφές"

Ο Κώστας Μήτογλου αγωνίζεται στο NCAA με το Wake Forest και μίλησε για τα σημεία που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του, όπως και για τον στόχο της Εθνικής ανδρών.
Η συνέντευξη του Κώστα Μήτογλου στην ιστοσελίδα της FIBA Europe:
-για το πώς αποφάσισε να πάει στις ΗΠΑ: «Πριν πάω στον Άρη, είχα έναν Αμερικανό προπονητή με τον οποίο κάναμε παρέα και είχαμε πολλές συζητήσεις για το μέλλον μου. Ήταν θετικός στο όνειρό μου να παίξω κολεγιακό μπάσκετ στις ΗΠΑ. Ήθελα να πάω εκεί, γιατί εκεί παίζεται ένα άλλο στυλ μπάσκετ και ήθελα να δω μια διαφορετική πόλη και να ανακαλύψω νέα πράγματα στη ζωή μου».
-για το τι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του: «Θα πρέπει να δουλέψω στο παιχνίδι μου κοντά στο καλάθι, να παίζω περισσότερο μέσα στη ρακέτα και να γίνω πιο άνετος στο ποστάρισμα και στις επαφές».
-για τη συνεργασία του με τον Ντάνι Μάνινγκ: «Έχω ήδη μάθει πολλά από τον κόουτς. Στην προπόνηση προσπαθεί να μου δείξει κινήσεις και προσπαθεί να με κάνει καλύτερο. Χαίρομαι που ο προπονητής μου με χρησιμοποιεί και προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητεί. Έχουμε ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ κι αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που ήθελα να έρθω».
-για τις Εθνικές Ομάδες: «Η συμμετοχή στην Εθνική με κάνει καλύτερο παίκτη, γιατί αποκτώ εμπειρίες παίζοντας απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες. Στόχος είναι κάποια μέρα να παίξω στην Εθνική Ανδρών, όπως και όλων των παικτών στην ηλικία μου».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου