Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΕΚ: Ενίσχυση με Δουβή

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενισχύεται και εκτός γηπέδου… Όπως έγινε επίσημα γνωστό, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ αναλαμβάνει ο καθηγητής Γιάννης Δουβής.

Η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσής και εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει ότι Διευθυντής Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ αναλαμβάνει ο καθηγητής Γιάννης Δουβής.

Βιογραφικό:
Ο Γιάννης Δουβής έλαβε το διδακτορικό του στην Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού από το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ Αμερικής.
Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει διάφορους οργανισμούς, όπως το ΝΒΑ στο οποίο εργάστηκε ως σύμβουλος στην διεύθυνση διεθνούς ανάπτυξης και προβολής, την Οργανωτική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004″, στην οποία εργάστηκε ως Διευθυντής Λειτουργίας του Κλειστού Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης του Ελληνικού και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο οποίο διατέλεσε σύμβουλος του Υπουργού για θέματα αθλητισμού και αθλητικού τουρισμού. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στην αντισφαίριση.
Από το 2002 είναι μέλος του Συμβουλίου Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Σήμερα, ο Γιάννης Δουβής είναι Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο αντικείμενο του Μάρκετινγκ Επαγγελματικού Αθλητισμού και παράλληλα Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου