Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΝΣΑ-ΜΠΟΝΣΟΥ: "Νιώθω την ευθύνη του ηγέτη"

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά», τόνισε πως ευελπιστεί να μείνει για πολύ καιρό στην ΑΕΚ και κάνει πρωταθλητισμό με την «Ένωση».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Τι σε έπεισε να επιλέξεις την ΑΕΚ; Τι εικόνα έχεις από τη διοίκηση και τον τρόπο που σε προσέγγισε; 
«Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω και νιώθω ότι έχω την ευθύνη να αναλάβω το ρόλο του ηγέτη στην ομάδα, κάτι που μου αρέσει ως παίκτης. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός. Έκαναν πολύ καλή δουλειά για να μπορέσουν να με φέρουν γρήγορα εδώ, καθώς δεν υπήρχαν πολλά χρονικά περιθώρια μέχρι τον αγώνα. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος γι΄ αυτό».

-Πρώτες εικόνες από το επίπεδο της ομάδας, τον προπονητή τον κόσμο...
«Οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Η ΑΕΚ έχει από τους καλύτερους, ίσως και τους καλύτερους, οπαδούς από όλες τις ελληνικές ομάδες. Οι οπαδοί μας είναι «τρελοί», αγαπάνε παθολογικά την ομάδα, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Όσον αφορά στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου θεωρώ, επίσης, ότι είναι εξαιρετικοί. Πιστεύω ότι έχουμε μία ομάδα η οποία αδικείται από το μέχρι στιγμής ρεκόρ της στο Πρωτάθλημα.

- Πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι η ΑΕΚ (μια ιστορική ομάδα) στήνει εν πολλοίς γύρω σου τη δυναμική επιστροφή της σε επίπεδο πρωταθλητισμού; Ποια είναι τα όνειρά σου για την ΑΕΚ;
«Θα μου άρεσε να επιστρέψω σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Είμαι ένας παίκτης με φιλοδοξίες και πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Θέλω να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα προσπαθώ κάθε φορά που θα μπαίνω στο παρκέ. Η ομάδα έχει στόχους οι οποίοι συμβαδίζουν με τους δικούς μου. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ιδιαίτερα σκληρά για το κλαμπ λόγω κάποιων οικονομικών προβλημάτων που υπήρξαν αλλά η νέα διοίκηση έχει πλάνο και όραμα και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ΑΕΚ εκεί που ήταν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Αν όλα πάνε καλά και πετύχουμε τους στόχους μας δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στην ΑΕΚ».

-Τι δεν είχε πάει καλά με τον Ολυμπιακό και δεν υπέγραψες;
«Για κάποιο λόγο, ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να υπογράψουμε συμβόλαιο, αφού πέρασα από τα ιατρικά τεστ και προτίμησε να στραφεί σε άλλον παίκτη».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου