Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ: "Με μυαλό και καρδιά κόντρα στον Παναθηναϊκό"

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου μίλησε για την αναμέτρηση της 16ης «στροφής» απέναντι στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να παίζει με καρδιά και μυαλό καθόλη την διάρκεια του ματς.

Ο έμπειρος παίκτης παραχώρησε συνέντευξη στην ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά. Εμείς ερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες και θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα, για μας που παίξαμε και στην Β’ Εθνική με την ΑΕΚ, είναι μεγάλη χαρά το γεγονός ότι έχουμε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε τέτοιους αγώνες. Πλέον, έχουν καταλάβει όλοι ότι επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε κοντά μας τον κόσμο, ο οποίος περιμένει πολλά από την ομάδα».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θα πρέπει να παίξουμε με μυαλό και καρδιά και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι η συγκέντρωση που θα δείξουμε στην άμυνα και το πάθος που θα βγάλουμε στο παρκέ και στα σαράντα λεπτά θα είναι σημαντικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για το ανανεωμένο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο σε όλα και ξαναγίνεται «Βασίλισσα» από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν ο κύριος Αγγελόπουλος και ο κύριος Αλεξίου, οι οποίοι θα κάνουν ξανά την ΑΕΚ «Βασίλισσα».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου