Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΤΟΣ: Ανακοινώθηκε ο ΜάγειραςΟ Σάββας Κατσούνης αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Αετού. Η ομάδα της Πλατείας Αττικής ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Μάγειρας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Ο ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σάββα Κατσούνη.
Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης, ανέλαβε την ομάδα σε μια πόλη δύσκολη στιγμή στην αρχή της σεζόν και άφησε το στίγμα του με την εργατικότητα του αλλά και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνει ένας καλός φίλος του συλλόγου και σύσσωμη η οικογένεια του Αετού τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ιστορική πρώτη παρουσία της ομάδας στην Α2 κατηγορία. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα την έχει γιατί το αξίζει... "

"Ο ΓΑΣ Αετός ανακοινώνει την πρόσληψη του Βαγγέλη Μάγειρα. Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στον πάγκο του Αμαρουσίου, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και από σήμερα (17/2) το απόγευμα θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.
Ανεξάρτητα του ποιος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, ο Σπύρος Σαμόλης θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ του Αετού."


Μυρτώ Τσιτσιού
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου